Mituka iti multumesc fff..... mult pentru carte . Am primit mail-ul si am sa o citesc cat mai repede .
Mituka iti multumesc fff..... mult pentru carte . Am primit mail-ul si am sa o citesc cat mai repede .
Cu mare placere. Ma bucur ca am gasit-o, ca eram tare curioasa.
Cu placere. Nu-mi mai multumiti atata, ca oricare dintre voi ar fi facut acelasi lucru.
Am primit cartea.Multumesc mult ca mi-ai trimis-o.
![]()
Allexa, ti-o iei!![]()
a tinut cineva regimul asta? putem avea niste exemple \"din viata\"?![]()
Eu cunosc foarte multe persoane care efectiv traiesc cu Montignac. Procesul de slabit este insa foarte lent si fiecare abatere de la reguli se vede imediat la cantar (cel putin in faza I). Pentru cele dintre voi care tineti regimuri hipocalorice va recomand sa continuati un timp sa va numarati caloriile, pentru ca in prima faza s-ar putea la inceput sa va ingrasati si sa renuntati. Va repet: PIERDEREA IN GREUTATE ESTE FOARTE LENTA! Merita insa ca alternativa la teoria caloriilor pentru cele care nu rezista sa manance putin.
Eu practic o combinatie dintre cele doua (pentru ca fiziologia descrisa de Montignac este absolut corecta medical) ,adica respect pe cat pot combinatiile, dar incerc sa mananc portii mici. S-ar putea spune ca-mi gestionez alimentatia cam ca in faza a doua. Multa bafta pentru fetele care vor sa inceapa sa traiasca asa. Este un regim de viata foarte sanatos.
Atentie! La sfarsitul cartii este un capitol despre faptul ca sportul nu slabeste. Eu va recomand sa faceti sport in continuare pentru suportul psihologic si cresterea vitalitatii pe care acesta o asigura.
Ddraga Mituka,multzam tare mult,am primit e-mailul...doar canu mi-l deschide calculatorul...
Bookmarks