PDA

View Full Version : foloseste..sau stie cineva pastile care taie pofta de mancare..sau oriPages : [1] 2

Irina}{
09-05-2007, 00:03
daca da de care..si unde se gasesc..si daca sunt bune..va rog..astept niste sfaturi :(

ambra.jolly
09-05-2007, 00:14
eu cred ca in orice emisiune si articol se scrie ca nu sunt bune!
daca mananci bine (sanatos), nu are de ce sa iti foame! plus ca daca iti vine niste fomica, fie bei un pahar de apa, fie iei o mica gustare.
se spune ca o persoana trebuie sa manance 3 mese pe zi si 2 gustari!
si mai faci o plimbarica/exercitii... ca ia gandul de la mancare. eu cand vin de la sala, nu am chef de mancare, nici de tigara (ca eu mi-s vicioasa 8)), ci beau, beau, beau apa, ceai la temperatura camerei {se duce atunci in jur de 1,5l)...
pe langa astea, am vazut ca nu esti o persoana cu o greutate mare (pe ticker scrie 60 kg), ceea ce inseamna ca pastilele nu ti-ar fi prescrise de niciun doctor :twisted:
SPORT, SPORT, SPORT!!! AMBITIE, NU PALIATIVE!

Irina}{
09-05-2007, 00:16
trec printr'o perioada..foarte proasta..nu stiu ce e cu mine mananc fara sa imi fie foamne..mananc seara..mananc mult chiar m'am ingrasat..si ma simt foarte rau..si nu stiu cum sa fac sa imi revin la realitate...mai ales k e asa frumos afara: :(

ambra.jolly
09-05-2007, 00:41
pai daca mananci fara sa iti fie foame, nu ai nevoie deloc de pastile. banuiesc ca stii care este cauza pasei proaste in care te afli... si incearca sa o repari cumva.
si daca remarci ca e frumos afara, atunci fa o plimbare, chiar daca esti singura. vorbesti cu noi, chiar daca uneori site-ul asta merge rau de tot uneori. iesi cu prieteni sau la o sala (de sport, de dans); important este sa socializezi :wink:
astfel, daca ai sa te simti bine, atunci poate nu ai sa mai mananci de plictiseala.

Petrescu Andra
09-05-2007, 02:52
sunt mai multe produse clarinol de ex sau viaredin(da nu se mai fabrica).eu una am tinut acum mai mult timp cura cu viaredin si am slabit(nu mia stiu exact cat).a folosit cineva amix 200
??????????????
:?:

Petrescu Andra
09-05-2007, 03:05
eu am luat viaredin si nu sa intamplat nimic.nu stiu de ce tre sa fim asa negativisti.majoritatea produselor de gen sunt facute din plante..

Petrescu Andra
09-05-2007, 03:07
eu cand am foosit viaredin nu sa intamplat nimic.nu stiu de ce tre sa fim asa negativisti.oricum majoritatea produselor de gen sunt facute din plante

georgia_jojo
09-05-2007, 08:05
buna
eu am folosit regenon,sunt niste anorexigene,foarte bune.se elibereaza cu reteta,costa cam 150.000 o cutie cu 30 de pastile si se iau 3/zi.mai multe afla de aici
Substanta activa: Clorhidrat de amfepramona.

Compozitie: O capsula Regenon contine 25 mg de clorhidrat de amfepramona. Alte componente: Acid tartric, parafina (F 69-73 grade Celsius), parafina lichida, stearat de aluminiu, acid glutamic, dioxid de siliciu inalt dispersat, gelatina, glicerol 85%, sorbitol, oxid de fier3+ (E 172), 3-etoxi-4-hidroxibenzaldehida, acid fosforic 85%.

Actiune terapeutica: Anorexigen.

Indicatii: Terapie de intretinere a pacientilor cu obezitate si cu un indice al masei corporale de cel putin 30 kg/m2,, care nu au obtinut rezultate numai cu un regim corespunzator pentru reducerea greutatii. Indexul masei corporale (Body Mass Index = BMI sau IMC) = greutatea corporala (kg)s/inaltimea (m)2.

Nota: Actiunea de reducere a greutatii s-a dovedit a fi de scurta durata in absenta unei diete adecvate ulterioare. Nu exista inca suficiente date care sa indice o modificare a morbiditatii sau a mortalitatii.

Contraindicatii: Regenon nu va fi administrat in urmatoarele cazuri: hipersensibilitate cunoscuta la unul dintre ingrediente; tahicardie paroxistica; aritmii tahicardice; feocromocitom; hipertiroidism; forme severe de angina pectorala; glaucom cu unghi inchis; hipertensiune pulmonara; hipertensiune arteriala severa; antecedente sau afectiuni cardiovasculare sau cerebrovasculare; antecedente sau afectiuni psihice incluzand anorexia nervoasa si depresia; tendinta la abuz de medicamente, dependenta de droguri sau alcool; ateroscleroza avansata; copii sub 12 ani. Este contraindicata asocierea acestei terapii cu orice alt produs anorexigen cu activitate centrala datorita riscului de hipertensiune pulmonara, potential letala.

Regenon va fi administrat cu prudenta deosebita in: afectiuni ale prostatei cu formare de reziduu urinar; in boli metabolice (de ex. diabetul zaharat); in boli cardiace.

Sarcina si alaptare: Nu se recomanda administrarea de Regenon in aceasta perioada. Inaintea inceperii tratamentului cu Regenon se va exclude posibilitatea existentei unei sarcini. Pe durata tratamentului cu Regenon, se folosesc metode contraceptive adecvate. Studii retrospective efectuate pe 1232 de paciente, carora li s-a administrat amfepramona in perioada de sarcina comparativ cu un lot martor, nu au aratat o influenta negativa asupra sarcinii sau a fetusului. Regenon nu se va prescrie in perioada de alaptare, deoarece substanta activa si metabolitii sai sunt excretati in laptele matern. Consumul neadecvat de amfepramona in perioada de sarcina poate conduce la sindromul de abstinenta la nou-nascuti.

Reactii adverse: Un studiu epidemiologic a aratat ca administrarea de anorexigene este un factor de risc in dezvoltarea hipertensiunii pulmonare si ca este puternic asociata cu un risc crescut pentru aceasta reactie adversa. S-au constatat cazuri de hipertensiune pulmonara la pacientii tratati cu acest produs. Hipertensiunea pulmonara arteriala este o maladie grava si deseori letala. Aparitia sau agravarea dispneei de efort este de obicei primul semn clinic si necesita oprirea tratamentului si investigarea intr-o unitate specializata (vezi "Recomandari"). Sistemul nervos central: Administrarea timp indelungat a acestui produs este asociata cu riscul de rezistenta dobandita, dependenta si sindrom de abstinenta. Reactiile adverse cele mai des intalnite sunt reactiile psihotice sau psihozele, starile depresive, nervozitatea, agitatia, tulburarile de somn si vertij. Ocazional, pot aparea: stare tensionala, iritabilitate, ameteli sau cefalee. In cazuri izolate, s-au semnalat diskinezii, tulburari de vedere, hiperexcitabilitate, anxietate, euforie, disforie, tremor, midriaza, somnolenta sau influentarea starii generale. S-au semnalat crize comitiale. Aparatul cardiovascular: Reactiile cele mai des constatate sunt tahicardia, palpitatiile, hipertensiunea si durerile precordiale. In cazuri izolate s-au semnalat accidente cardiovasculare sau cerebrovasculare, in special accidente vasculare, angina pectorala, infarct miocardic, insuficienta si stop cardiac la pacientii tratati cu produse anorexigene. In cazuri izolate s-au constatat aritmii si modificari EKG. Foarte rar s-a semnalat hipotensiune. Tractul gastrointestinal: Frecvent, s-a observat uscaciunea mucoasei bucale; ocazional, constipatie sau greata. In cazuri izolate, s-au semnalat diaree, crampe abdominale, gust neplacut sau alte tulburari gastrointestinale. Sistemul endocrin: In cazuri foarte rare, au fost observate impotenta, modificari de libidou, ginecomastie sau tulburari de ciclu. Sistemul hematopoietic: In cazuri izolate, au fost observate depresie medulara, agranulocitoza, leucopenie sau trombocitopenie. Reactii alergice: In cazuri extrem de rare, pot aparea reactii alergice sau pseudoalergice cutanate, cum ar fi: exantem, eritem, urticarie si/sau purpura. In aceste cazuri se va intrerupe imediat tratamentul si se va informa medicul de specialitate. In literatura au fost mentionate diverse cazuri de reactii adverse, ca, ex.: disurie, dispnee, alopecie, mialgie, transpiratie si poliurie. In cazul unei administrari necorespunzatoare de Regenon, exista riscul supradozarii si dezvoltarii fenomenului de dependenta. Administrarea in doze mari si o perioada indelungata poate duce la grave tulburari psihice (halucinatii si psihoze).

Recomandari privind participarea la circulatie sau folosirea unor utilaje de precizie: Chiar si in cazul in care produsul Regenon se administreaza conform indicatiilor medicului, gradul de atentie se poate reduce in suficienta masura ca sa afecteze negativ participarea activa la traficul rutier sau folosirea unor utilaje de precizie. Alcoolul potenteaza efectul medicamentului. Din acest motiv, participarea la traficul rutier, folosirea unor utilaje de precizie sau desfasurarea unor activitati cu grad mare de periculozitate ar trebui evitate cel putin in primele zile de tratament. Decizia va fi luata de medic in functie de reactivitatea individuala si doza administrata.

Interactiuni cu alte medicamente: Actiunea simpatomimetica indirecta a amfepramonei poate fi potentata in mod periculos de administrarea concomitenta a aminelor adrenergice, a antidepresivelor, amantadinei si a inhibitorilor MAO. Acest lucru este valabil pentru inhibitorii MAO, chiar si in primele doua saptamani de la ultima administrare a acestui medicament. Poate fi influentat necesarul de produse antidiabetice (ex.: insulina). Administrarea concomitenta de anestezice poate da nastere la aritmii. Este redus efectul medicamentelor antihipertensive, in special cele de tip guanetidina, respectiv alfa-metildopa. Actiunea de stimulare la nivel central, ca si efectul de inhibare a apetitului sunt inlaturate total sau partial de administrarea concomitenta de neuroleptice, ca fenotiazine si butirofenone. Nu sunt excluse o potentare a actiunii produsului, ca si o supradozare datorita administrarii concomitente a dozelor mari de cofeina.

Recomandari: Au fost mentionate cazuri grave de hipertensiune pulmonara, adeseori letale, la pacientii carora li s-au administrat anorexigene de acest tip. Un studiu epidemiologic a aratat ca administrarea de anorexigene reprezinta un factor de risc in dezvoltarea hipertensiunii pulmonare si ca administrarea acestora este puternic asociata cu un factor de risc crescut pentru aceste reactii adverse. Din cauza acestui risc rar dar serios, trebuie sa se tina cont de urmatoarele precautii: este necesara o individualizare atenta a indicatiilor si a duratei tratamentului; durata tratamentului mai mare de 3 luni si IMC de 30 kg/m2 sau mai mare cresc riscul de hipertensiune pulmonara; instalarea sau agravarea dispneei de efort sugereaza posibilitatea aparitiei unei hipertensiuni pulmonare. In acest caz tratamentul trebuie imediat oprit si pacientul trimis la o unitate specializata pentru investigatii.

Precautii in administrare: In cazul unei administrari de lunga durata exista riscul aparitiei supradozarii si dezvoltarii fenomenului de dependenta; in cazuri rare poate duce la grave tulburari psihice. Intreruperea brusca a tratamentului cu amfepramona dupa administrarea timp indelungat a unei doze mari poate avea drept consecinte astenia psihica extrema si stari depresive; au fost descrise modificari ale traseului EEG in somn. Intoxicatiile cronice cu anorexigene se manifesta prin dermatoze severe, insomnie marcata, iritabilitate, hiperactivitate si tulburari de personalitate. Cea mai severa manifestare a intoxicatiei cronice este psihoza, adesea nediferentiabila clinic de schizofrenie. In cazul in care actiunea amfepramonei este redusa, doza prescrisa nu va fi marita in scopul obtinerii unui efect crescut. Se recomanda intreruperea tratamentului. Ocazional, s-au semnalat cazuri de accidente cardiace sau cerebrovasculare, adeseori ca urmare a scaderii bruste in greutate. Se vor lua masuri speciale in vederea asigurarii unei scaderi gradate in greutate si controale regulate la pacientii obezi care prezinta predispozitie pentru maladiile vasculare. Acest produs nu va fi prescris pacientilor care sunt suferinzi sau au prezentat in antecedente boli cardiovasculare, respectiv cerebrovasculare. Acest produs trebuie sa fie folosit cu multa prudenta in cazul pacientilor epileptici. Studiile sugereaza ca amfepramona poate induce accesele in epilepsii. De aceea, pacientii epileptici care primesc Regenon vor fi urmariti cu multa atentie. In anumite cazuri, poate deveni necesara cresterea lenta a dozei sau intreruperea administrarii.

Incompatibilitati importante: Nu sunt cunoscute incompatibilitati cu alte medicamente.

Indicatii de dozare: La adulti si copii peste 12 ani se administreaza de 3 ori pe zi cate o capsula de Regenon. Doza zilnica sa nu depaseasca 3 capsule Regenon pe zi. Ultima administrare sa se faca cu cel putin 4 ore inainte de culcare.

Mod si durata de administrare: Regenon se administreaza nemestecate, cu putin lichid, inaintea meselor principale. In timpul tratamentului este recomandat ca pacientul sa se afle sub supravegherea unui medic cu experienta in tratarea obezitatii. Inainte de a se prescrie acest produs se vor elimina cauzele secundare organice ale obezitatii. Controlul obezitatii nu poate fi facut decat in cazul unei aprecieri globale care trebuie sa includa dieta, metodele medicale si psihoterapeutice. Nu se recomanda administrarea produsului seara deoarece provoaca nervozitate si insomnie. Durata administrarii: Durata tratamentului este de 4 - 6 saptamani si nu va depasi trei luni. In cazul in care dupa 3-4 saptamani nu s-a constatat o scadere in greutate, tratamentul trebuie intrerupt. La un tratament de peste 4 saptamani trebuie luat in considerare raportul beneficii/posibile riscuri. Chiar daca se constata o scadere in greutate, Regenon nu se va administra pe o perioada mai mare de 12 saptamani.

Supradozare: Simptomele supradozarii: In cazul unei supradozari, exista pericolul oscilatiilor tensionale, aritmiilor si al reactilor psihice acute. O supradozare acuta se manifesta prin neliniste, tremor, reflexe vii, tahipnee, obnubilare, iritabilitate accentuata, halucinatii, stari de angoasa si altele. Hiperexcitabilitatea la nivel central poate conduce la stari de epuizare psihica si depresii. Reactiile ce se pot manifesta la nivelul aparatului cardiovascular sunt: aritmiile, hipertonia si socul cardiocirculator, iar la nivel gastrointestinal: greata, voma, diareea si crampele abdominale. Tratamentul intoxicatiilor: Spalaturi gastrice, laxative saline. Sustinerea functiei respiratorii si circulatorii, 10-20 mg diazepam i. v., eventual o repetare dupa 10 minute. Concomitent se administreza blocanti ai receptorilor alfa, ca tolazolin, trinitrat de glicerol sau isosorbid dinitrat. Nu exista suficienta experienta clinica cu dializa extracorporala sau peritoneala pentru a urma indicatiile unui tratament adecvat. Este necesar un control regulat al tensiunii arteriale, EKG, functiei renale si electrolitilor sanguini ca si consultatii psihiatrice. Pacientilor trebuie sa li se asigure scaderea temperaturii corporale si un repaus psihic si fizic.

Farmacologie: Amfepramona este un simpatomimetic cu actiune indirecta si apartine grupei de anorexigene. Substantele din aceasta grupa actioneaza, pe de o parte, prin inhibarea centrului foamei. Exista si alte efecte asupra sistemului nervos central si metabolismului legate de actiunea anorexigena. Studiile clinice efectuate au aratat ca pacientii adulti tratati cu amfepramona si care au urmat o dieta au scazut in greutate, in medie mai mult decat cei care au urmat un tratament placebo si dieta. Evaluarea a 17 studii controlate placebo, dublu orb, a aratat ca, in functie de durata tratamentului, dupa administrarea de amfepramona, scaderea medie in greutate este de 4-6% dupa 4 saptamani, de 5 - 7% dupa 8 saptamani si de 7-10% dupa 12 saptamani (raportat la greutatea initiala). Scaderea individuala in greutate poate varia semnificativ de la un pacient la altul. Proprietati farmacologice: Amfepramona este un simpatomimetic cu actiune indirecta, care elibereaza aminele adrenergice din terminatiile nervoase presinaptice. Studiile experimentale efectuate pe animale au aratat ca actiunea de inhibare a apetitului se datoreaza excitarii neuronilor din hipotalamusul lateral. Amfepramona poate excita in acelasi mod si alte puncte de contact adrenergice periferice, ceea ce poate avea ca urmare aparitia reactiilor adverse (hipertensiune, tahipnee, midriaza etc.). Totusi, aceasta actiune este relativ redusa comparativ cu alte simpatomimetice.

Proprietati toxicologice: Toxicitatea acuta: A fost studiata pe specii diferite de animale. Valoarea DL50 dupa administrare orala a fost intre 225 mg/kg (caine), 400 mg/kg (sobolan) si 600 mg/kg (soarece). Toxicitatea cronica: Cercetarile efectuate pe animale din punct de vedere al toxicitatii subacute si cronice desi insuficiente nu au evidentiat modificari patologice datorate administrarii de amfepramona (vezi "Reactii adverse"). Potential mutagen si tumoral: Nu exista informatii asupra potentialului mutagen si nu s-au efectuat studii de durata asupra potentialului tumoral. Embriotoxicitate: Studii asupra reproducerii efectuate pe sobolani cu doze de amfepramona de 9 ori mai mari decat cele administrate la om nu au aratat tulburari ale fertilitatii sau de embriotoxicitate. Nu exista suficienta experienta referitoare la utilizarea amfepramonei in perioada de sarcina si alaptare. Desi embriotoxicitatea pe animale nu se extrapoleaza la om, nu este indicata administrarea amfepramonei in perioada de sarcina si alaptare. Amfepramona si metabolitii ei sunt excretati in laptele maten.

Farmacocinetica: Dupa administrare orala, amfepramona se absoarbe repede si complet. Concentratia plasmatica maxima se obtine dupa 50 de minute de la administrarea orala a unei solutii apoase de 75 mg amfepramona; datorita efectului first-pass puternic, concentratia amfepramonei este de 20,3 ng/ml. Dupa administrarea a 400 mg amfepramona, concentratia plasmatica atinge 200 ng/ml. Eliberarea amfepramonei poate fi intarziata la peste 10 ore prin metode galenice modificate (produse retard). Metabolizare, eliminare: Amfepramona este intens metabolizata prin N-dezalchilare si reducere. Multi dintre metaboliti sunt biologic activi si implicati in efectul terapeutic al amfepramonei. Datorita solubilitatii lipidice diferite a metabolitilor, tabloul plasmatic al acestora este influentat de pH-ul urinar. Amfepramona si metabolitii ei traverseaza bariera hematoencefalica si placenta. Metabolitii principali, derivatii de etilaminopropiofenona (M II) si dietilnorpseudoefedrina (M IV), sunt activi din punct de vedere farmacologic (actiune stimulatoare la nivel central si anorexigena). Prin reducerea gruparilor cetonice, rezulta si alti metaboliti activi. Amfepramona si metabolitii ei se elimina in principal pe cale renala. Intre 75% si 106% din doza se regasesc in decurs de 48 de ore de la administrare ca metaboliti primari.

Biodisponibilitate: Un studiu de biodisponibilitate efectuat in anul 1995, pe un lot de 12 persoane, a avut urmatoarele rezultate in comparatie cu un produs de referinta:Concentratia plasmatica maxima


Timpul concentratiei plasmatice maxime


Suprafata de sub curba concentratie - timp


Cmax (ng/ml)


tmax (h)


AUC (0 - ) (h.ng/ml)

Amfepramona


Produsul testat (capsule)


3,95 ± 2,26


2,67 ± 1,47


30,57 ± 20,01


Produs de referinta (solutie)


20,31 ± 11,24


0,54 ± 0,2


42,11 ± 29,0

Metabolit II (etilaminopropio-fenona)


Produsul testat (capsule)


78,56 ± 13,85


5,25 ± 1,14


1076,11 ± 157,2


Produs de referinta (solutie)


148,48 ± 27,69


1,11 ± 0,64


1098,72 ± 190,6

Metabolit IV

(2-N-dietilamino- 1-fenilpropanol)


Produsul testat (capsule)


57,51 ± 24,48


7,5 ±1,24


1173,2 ± 580,2


Produs de referinta (solutie)


90,22 ± 25,77


1,46 ± 0,91


1357,0 ± 548,7

Conditii de pastrare: Nu este cazul. Valabilitate: Termenul de valabilitate este de 4 ani. Produsul nu se mai utilizeaza dupa expirarea termenului de valabilitate

Forma de prezentare: Ambalaje cu 30 si 60 capsule.
A.P.P.:
Producator: Temmler - Pharma
P.S:mult succes!!

georgia_jojo
09-05-2007, 08:05
buna
eu am folosit regenon,sunt niste anorexigene,foarte bune.se elibereaza cu reteta,costa cam 150.000 o cutie cu 30 de pastile si se iau 3/zi.mai multe afla de aici
Substanta activa: Clorhidrat de amfepramona.

Compozitie: O capsula Regenon contine 25 mg de clorhidrat de amfepramona. Alte componente: Acid tartric, parafina (F 69-73 grade Celsius), parafina lichida, stearat de aluminiu, acid glutamic, dioxid de siliciu inalt dispersat, gelatina, glicerol 85%, sorbitol, oxid de fier3+ (E 172), 3-etoxi-4-hidroxibenzaldehida, acid fosforic 85%.

Actiune terapeutica: Anorexigen.

Indicatii: Terapie de intretinere a pacientilor cu obezitate si cu un indice al masei corporale de cel putin 30 kg/m2,, care nu au obtinut rezultate numai cu un regim corespunzator pentru reducerea greutatii. Indexul masei corporale (Body Mass Index = BMI sau IMC) = greutatea corporala (kg)s/inaltimea (m)2.

Nota: Actiunea de reducere a greutatii s-a dovedit a fi de scurta durata in absenta unei diete adecvate ulterioare. Nu exista inca suficiente date care sa indice o modificare a morbiditatii sau a mortalitatii.

Contraindicatii: Regenon nu va fi administrat in urmatoarele cazuri: hipersensibilitate cunoscuta la unul dintre ingrediente; tahicardie paroxistica; aritmii tahicardice; feocromocitom; hipertiroidism; forme severe de angina pectorala; glaucom cu unghi inchis; hipertensiune pulmonara; hipertensiune arteriala severa; antecedente sau afectiuni cardiovasculare sau cerebrovasculare; antecedente sau afectiuni psihice incluzand anorexia nervoasa si depresia; tendinta la abuz de medicamente, dependenta de droguri sau alcool; ateroscleroza avansata; copii sub 12 ani. Este contraindicata asocierea acestei terapii cu orice alt produs anorexigen cu activitate centrala datorita riscului de hipertensiune pulmonara, potential letala.

Regenon va fi administrat cu prudenta deosebita in: afectiuni ale prostatei cu formare de reziduu urinar; in boli metabolice (de ex. diabetul zaharat); in boli cardiace.

Sarcina si alaptare: Nu se recomanda administrarea de Regenon in aceasta perioada. Inaintea inceperii tratamentului cu Regenon se va exclude posibilitatea existentei unei sarcini. Pe durata tratamentului cu Regenon, se folosesc metode contraceptive adecvate. Studii retrospective efectuate pe 1232 de paciente, carora li s-a administrat amfepramona in perioada de sarcina comparativ cu un lot martor, nu au aratat o influenta negativa asupra sarcinii sau a fetusului. Regenon nu se va prescrie in perioada de alaptare, deoarece substanta activa si metabolitii sai sunt excretati in laptele matern. Consumul neadecvat de amfepramona in perioada de sarcina poate conduce la sindromul de abstinenta la nou-nascuti.

Reactii adverse: Un studiu epidemiologic a aratat ca administrarea de anorexigene este un factor de risc in dezvoltarea hipertensiunii pulmonare si ca este puternic asociata cu un risc crescut pentru aceasta reactie adversa. S-au constatat cazuri de hipertensiune pulmonara la pacientii tratati cu acest produs. Hipertensiunea pulmonara arteriala este o maladie grava si deseori letala. Aparitia sau agravarea dispneei de efort este de obicei primul semn clinic si necesita oprirea tratamentului si investigarea intr-o unitate specializata (vezi "Recomandari"). Sistemul nervos central: Administrarea timp indelungat a acestui produs este asociata cu riscul de rezistenta dobandita, dependenta si sindrom de abstinenta. Reactiile adverse cele mai des intalnite sunt reactiile psihotice sau psihozele, starile depresive, nervozitatea, agitatia, tulburarile de somn si vertij. Ocazional, pot aparea: stare tensionala, iritabilitate, ameteli sau cefalee. In cazuri izolate, s-au semnalat diskinezii, tulburari de vedere, hiperexcitabilitate, anxietate, euforie, disforie, tremor, midriaza, somnolenta sau influentarea starii generale. S-au semnalat crize comitiale. Aparatul cardiovascular: Reactiile cele mai des constatate sunt tahicardia, palpitatiile, hipertensiunea si durerile precordiale. In cazuri izolate s-au semnalat accidente cardiovasculare sau cerebrovasculare, in special accidente vasculare, angina pectorala, infarct miocardic, insuficienta si stop cardiac la pacientii tratati cu produse anorexigene. In cazuri izolate s-au constatat aritmii si modificari EKG. Foarte rar s-a semnalat hipotensiune. Tractul gastrointestinal: Frecvent, s-a observat uscaciunea mucoasei bucale; ocazional, constipatie sau greata. In cazuri izolate, s-au semnalat diaree, crampe abdominale, gust neplacut sau alte tulburari gastrointestinale. Sistemul endocrin: In cazuri foarte rare, au fost observate impotenta, modificari de libidou, ginecomastie sau tulburari de ciclu. Sistemul hematopoietic: In cazuri izolate, au fost observate depresie medulara, agranulocitoza, leucopenie sau trombocitopenie. Reactii alergice: In cazuri extrem de rare, pot aparea reactii alergice sau pseudoalergice cutanate, cum ar fi: exantem, eritem, urticarie si/sau purpura. In aceste cazuri se va intrerupe imediat tratamentul si se va informa medicul de specialitate. In literatura au fost mentionate diverse cazuri de reactii adverse, ca, ex.: disurie, dispnee, alopecie, mialgie, transpiratie si poliurie. In cazul unei administrari necorespunzatoare de Regenon, exista riscul supradozarii si dezvoltarii fenomenului de dependenta. Administrarea in doze mari si o perioada indelungata poate duce la grave tulburari psihice (halucinatii si psihoze).

Recomandari privind participarea la circulatie sau folosirea unor utilaje de precizie: Chiar si in cazul in care produsul Regenon se administreaza conform indicatiilor medicului, gradul de atentie se poate reduce in suficienta masura ca sa afecteze negativ participarea activa la traficul rutier sau folosirea unor utilaje de precizie. Alcoolul potenteaza efectul medicamentului. Din acest motiv, participarea la traficul rutier, folosirea unor utilaje de precizie sau desfasurarea unor activitati cu grad mare de periculozitate ar trebui evitate cel putin in primele zile de tratament. Decizia va fi luata de medic in functie de reactivitatea individuala si doza administrata.

Interactiuni cu alte medicamente: Actiunea simpatomimetica indirecta a amfepramonei poate fi potentata in mod periculos de administrarea concomitenta a aminelor adrenergice, a antidepresivelor, amantadinei si a inhibitorilor MAO. Acest lucru este valabil pentru inhibitorii MAO, chiar si in primele doua saptamani de la ultima administrare a acestui medicament. Poate fi influentat necesarul de produse antidiabetice (ex.: insulina). Administrarea concomitenta de anestezice poate da nastere la aritmii. Este redus efectul medicamentelor antihipertensive, in special cele de tip guanetidina, respectiv alfa-metildopa. Actiunea de stimulare la nivel central, ca si efectul de inhibare a apetitului sunt inlaturate total sau partial de administrarea concomitenta de neuroleptice, ca fenotiazine si butirofenone. Nu sunt excluse o potentare a actiunii produsului, ca si o supradozare datorita administrarii concomitente a dozelor mari de cofeina.

Recomandari: Au fost mentionate cazuri grave de hipertensiune pulmonara, adeseori letale, la pacientii carora li s-au administrat anorexigene de acest tip. Un studiu epidemiologic a aratat ca administrarea de anorexigene reprezinta un factor de risc in dezvoltarea hipertensiunii pulmonare si ca administrarea acestora este puternic asociata cu un factor de risc crescut pentru aceste reactii adverse. Din cauza acestui risc rar dar serios, trebuie sa se tina cont de urmatoarele precautii: este necesara o individualizare atenta a indicatiilor si a duratei tratamentului; durata tratamentului mai mare de 3 luni si IMC de 30 kg/m2 sau mai mare cresc riscul de hipertensiune pulmonara; instalarea sau agravarea dispneei de efort sugereaza posibilitatea aparitiei unei hipertensiuni pulmonare. In acest caz tratamentul trebuie imediat oprit si pacientul trimis la o unitate specializata pentru investigatii.

Precautii in administrare: In cazul unei administrari de lunga durata exista riscul aparitiei supradozarii si dezvoltarii fenomenului de dependenta; in cazuri rare poate duce la grave tulburari psihice. Intreruperea brusca a tratamentului cu amfepramona dupa administrarea timp indelungat a unei doze mari poate avea drept consecinte astenia psihica extrema si stari depresive; au fost descrise modificari ale traseului EEG in somn. Intoxicatiile cronice cu anorexigene se manifesta prin dermatoze severe, insomnie marcata, iritabilitate, hiperactivitate si tulburari de personalitate. Cea mai severa manifestare a intoxicatiei cronice este psihoza, adesea nediferentiabila clinic de schizofrenie. In cazul in care actiunea amfepramonei este redusa, doza prescrisa nu va fi marita in scopul obtinerii unui efect crescut. Se recomanda intreruperea tratamentului. Ocazional, s-au semnalat cazuri de accidente cardiace sau cerebrovasculare, adeseori ca urmare a scaderii bruste in greutate. Se vor lua masuri speciale in vederea asigurarii unei scaderi gradate in greutate si controale regulate la pacientii obezi care prezinta predispozitie pentru maladiile vasculare. Acest produs nu va fi prescris pacientilor care sunt suferinzi sau au prezentat in antecedente boli cardiovasculare, respectiv cerebrovasculare. Acest produs trebuie sa fie folosit cu multa prudenta in cazul pacientilor epileptici. Studiile sugereaza ca amfepramona poate induce accesele in epilepsii. De aceea, pacientii epileptici care primesc Regenon vor fi urmariti cu multa atentie. In anumite cazuri, poate deveni necesara cresterea lenta a dozei sau intreruperea administrarii.

Incompatibilitati importante: Nu sunt cunoscute incompatibilitati cu alte medicamente.

Indicatii de dozare: La adulti si copii peste 12 ani se administreaza de 3 ori pe zi cate o capsula de Regenon. Doza zilnica sa nu depaseasca 3 capsule Regenon pe zi. Ultima administrare sa se faca cu cel putin 4 ore inainte de culcare.

Mod si durata de administrare: Regenon se administreaza nemestecate, cu putin lichid, inaintea meselor principale. In timpul tratamentului este recomandat ca pacientul sa se afle sub supravegherea unui medic cu experienta in tratarea obezitatii. Inainte de a se prescrie acest produs se vor elimina cauzele secundare organice ale obezitatii. Controlul obezitatii nu poate fi facut decat in cazul unei aprecieri globale care trebuie sa includa dieta, metodele medicale si psihoterapeutice. Nu se recomanda administrarea produsului seara deoarece provoaca nervozitate si insomnie. Durata administrarii: Durata tratamentului este de 4 - 6 saptamani si nu va depasi trei luni. In cazul in care dupa 3-4 saptamani nu s-a constatat o scadere in greutate, tratamentul trebuie intrerupt. La un tratament de peste 4 saptamani trebuie luat in considerare raportul beneficii/posibile riscuri. Chiar daca se constata o scadere in greutate, Regenon nu se va administra pe o perioada mai mare de 12 saptamani.

Supradozare: Simptomele supradozarii: In cazul unei supradozari, exista pericolul oscilatiilor tensionale, aritmiilor si al reactilor psihice acute. O supradozare acuta se manifesta prin neliniste, tremor, reflexe vii, tahipnee, obnubilare, iritabilitate accentuata, halucinatii, stari de angoasa si altele. Hiperexcitabilitatea la nivel central poate conduce la stari de epuizare psihica si depresii. Reactiile ce se pot manifesta la nivelul aparatului cardiovascular sunt: aritmiile, hipertonia si socul cardiocirculator, iar la nivel gastrointestinal: greata, voma, diareea si crampele abdominale. Tratamentul intoxicatiilor: Spalaturi gastrice, laxative saline. Sustinerea functiei respiratorii si circulatorii, 10-20 mg diazepam i. v., eventual o repetare dupa 10 minute. Concomitent se administreza blocanti ai receptorilor alfa, ca tolazolin, trinitrat de glicerol sau isosorbid dinitrat. Nu exista suficienta experienta clinica cu dializa extracorporala sau peritoneala pentru a urma indicatiile unui tratament adecvat. Este necesar un control regulat al tensiunii arteriale, EKG, functiei renale si electrolitilor sanguini ca si consultatii psihiatrice. Pacientilor trebuie sa li se asigure scaderea temperaturii corporale si un repaus psihic si fizic.

Farmacologie: Amfepramona este un simpatomimetic cu actiune indirecta si apartine grupei de anorexigene. Substantele din aceasta grupa actioneaza, pe de o parte, prin inhibarea centrului foamei. Exista si alte efecte asupra sistemului nervos central si metabolismului legate de actiunea anorexigena. Studiile clinice efectuate au aratat ca pacientii adulti tratati cu amfepramona si care au urmat o dieta au scazut in greutate, in medie mai mult decat cei care au urmat un tratament placebo si dieta. Evaluarea a 17 studii controlate placebo, dublu orb, a aratat ca, in functie de durata tratamentului, dupa administrarea de amfepramona, scaderea medie in greutate este de 4-6% dupa 4 saptamani, de 5 - 7% dupa 8 saptamani si de 7-10% dupa 12 saptamani (raportat la greutatea initiala). Scaderea individuala in greutate poate varia semnificativ de la un pacient la altul. Proprietati farmacologice: Amfepramona este un simpatomimetic cu actiune indirecta, care elibereaza aminele adrenergice din terminatiile nervoase presinaptice. Studiile experimentale efectuate pe animale au aratat ca actiunea de inhibare a apetitului se datoreaza excitarii neuronilor din hipotalamusul lateral. Amfepramona poate excita in acelasi mod si alte puncte de contact adrenergice periferice, ceea ce poate avea ca urmare aparitia reactiilor adverse (hipertensiune, tahipnee, midriaza etc.). Totusi, aceasta actiune este relativ redusa comparativ cu alte simpatomimetice.

Proprietati toxicologice: Toxicitatea acuta: A fost studiata pe specii diferite de animale. Valoarea DL50 dupa administrare orala a fost intre 225 mg/kg (caine), 400 mg/kg (sobolan) si 600 mg/kg (soarece). Toxicitatea cronica: Cercetarile efectuate pe animale din punct de vedere al toxicitatii subacute si cronice desi insuficiente nu au evidentiat modificari patologice datorate administrarii de amfepramona (vezi "Reactii adverse"). Potential mutagen si tumoral: Nu exista informatii asupra potentialului mutagen si nu s-au efectuat studii de durata asupra potentialului tumoral. Embriotoxicitate: Studii asupra reproducerii efectuate pe sobolani cu doze de amfepramona de 9 ori mai mari decat cele administrate la om nu au aratat tulburari ale fertilitatii sau de embriotoxicitate. Nu exista suficienta experienta referitoare la utilizarea amfepramonei in perioada de sarcina si alaptare. Desi embriotoxicitatea pe animale nu se extrapoleaza la om, nu este indicata administrarea amfepramonei in perioada de sarcina si alaptare. Amfepramona si metabolitii ei sunt excretati in laptele maten.

Farmacocinetica: Dupa administrare orala, amfepramona se absoarbe repede si complet. Concentratia plasmatica maxima se obtine dupa 50 de minute de la administrarea orala a unei solutii apoase de 75 mg amfepramona; datorita efectului first-pass puternic, concentratia amfepramonei este de 20,3 ng/ml. Dupa administrarea a 400 mg amfepramona, concentratia plasmatica atinge 200 ng/ml. Eliberarea amfepramonei poate fi intarziata la peste 10 ore prin metode galenice modificate (produse retard). Metabolizare, eliminare: Amfepramona este intens metabolizata prin N-dezalchilare si reducere. Multi dintre metaboliti sunt biologic activi si implicati in efectul terapeutic al amfepramonei. Datorita solubilitatii lipidice diferite a metabolitilor, tabloul plasmatic al acestora este influentat de pH-ul urinar. Amfepramona si metabolitii ei traverseaza bariera hematoencefalica si placenta. Metabolitii principali, derivatii de etilaminopropiofenona (M II) si dietilnorpseudoefedrina (M IV), sunt activi din punct de vedere farmacologic (actiune stimulatoare la nivel central si anorexigena). Prin reducerea gruparilor cetonice, rezulta si alti metaboliti activi. Amfepramona si metabolitii ei se elimina in principal pe cale renala. Intre 75% si 106% din doza se regasesc in decurs de 48 de ore de la administrare ca metaboliti primari.

Biodisponibilitate: Un studiu de biodisponibilitate efectuat in anul 1995, pe un lot de 12 persoane, a avut urmatoarele rezultate in comparatie cu un produs de referinta:Concentratia plasmatica maxima


Timpul concentratiei plasmatice maxime


Suprafata de sub curba concentratie - timp


Cmax (ng/ml)


tmax (h)


AUC (0 - ) (h.ng/ml)

Amfepramona


Produsul testat (capsule)


3,95 ± 2,26


2,67 ± 1,47


30,57 ± 20,01


Produs de referinta (solutie)


20,31 ± 11,24


0,54 ± 0,2


42,11 ± 29,0

Metabolit II (etilaminopropio-fenona)


Produsul testat (capsule)


78,56 ± 13,85


5,25 ± 1,14


1076,11 ± 157,2


Produs de referinta (solutie)


148,48 ± 27,69


1,11 ± 0,64


1098,72 ± 190,6

Metabolit IV

(2-N-dietilamino- 1-fenilpropanol)


Produsul testat (capsule)


57,51 ± 24,48


7,5 ±1,24


1173,2 ± 580,2


Produs de referinta (solutie)


90,22 ± 25,77


1,46 ± 0,91


1357,0 ± 548,7

Conditii de pastrare: Nu este cazul. Valabilitate: Termenul de valabilitate este de 4 ani. Produsul nu se mai utilizeaza dupa expirarea termenului de valabilitate

Forma de prezentare: Ambalaje cu 30 si 60 capsule.
A.P.P.:
Producator: Temmler - Pharma
P.S:mult succes!!

Casandram
09-05-2007, 08:09
Nu cred ca merita sa incerci asa ceva. Poate niste supliment de crom care are ca efect inhibarea si nu stoparea poftei de mancare. Viaredinul si nici clarinolul pentru mine nu au dat rezultate; iar cumnata mea, in schimb, a slabit vreo 25kg cu reductil combinat cu dieta , dar reductilul e scump.
Toate sunt cam scumpe si nu garanteaza nimeni efectele. Personal nu cred ca sunt foarte sanatoase.

gaviotas
09-05-2007, 08:20
eu am luat viaredin si nu sa intamplat nimic.nu stiu de ce tre sa fim asa negativisti.majoritatea produselor de gen sunt facute din plante..

Si otravurile sunt facute tot din plante. :roll:

interesata
09-05-2007, 08:20
cele mai noi pastilute sunt metabolul in calitate de pastile de slabit.
le gasesti in farmacii sai mai bine in sensiblu. stimuleaza metabolismul si ajuta in curele de slabit.
la aceasta intrebare cel mai bun raspunt il gasesti intr-o farmacie buna. de acolo poti pleca cu mai multe informatii... otricum bafta!

RoxanaM.
09-05-2007, 08:29
buna,fetele.eu iau acum regenon si chiar da rezultate si la mine-repet la mine-nu a aparut pana acum nici una din reactiile care sunt descrise in prospectul medicamentului.am inteles de la mai multe prietene si am vazut si aici pe site ca pot aparea diverse manifestari neplacute dar sigur asta depinde de organism si de sanatatea fiecaruia in momentul in care incepi sa iei asemenea medicamente.nu le recomand la nimeni dar daca iti sunt prescrise de medic pot da rezultate.in rest eu am incercat o gramada de pastilute dar fara regim si sport nu am reusit nimic pana acum.dar de sarbatori m-am lasat de sport si m-am apucat de mancat si asa....craciunul+pastele=10kg in plus.am avut100ajunsesem la80si dupa sarbatori90.acum am85de cand iau regenon de17zile.trebuie sa iau 3luni dupa care se face pauza.sper sa ajung pe la75pana la sfarsitul celor 3luni.va pup si .... mai vorbim. :floare:

nata_lazaroniu
09-05-2007, 08:31
Buna dimi,
Eu zic sa nu iei medicamente de genu acesta... Mai bine incerci sa papi mai putin si sanatos, cat se poate, o sa fie mai greu primele 3-4 zile, o sa-ti fie foame tot timpul :( dar daca 3 saptamani reusesti sa nu faci abateri (mari :) ) stomacul se obisnuieste si n-o sa mai simti nevoia sa tot papi tot felul de lucruri. Asa am auzit la televizor la o emisiune la Nasu, un Dl doctor spunea ca sunt nevoie de 3 saptamani pentru corpul uman sa invete ceva. De ex. daca te-ai mutat si trebuie sa urci scarile pana la etajul 4, dupa 3 spatamani nu mai gafai super tare :)) asa e si cu papatu.

raris
09-05-2007, 08:33
A auzit cineva de " Extra Fit"? Sunt pastilute magice care te ajuta sa slabesti miraculos. Nu mi se par scumpe dar au rezultate? Va rog,ajutati-ma.Sunt disperata sa slabesc : :cry:

RoxanaM.
09-05-2007, 08:44
nu exista pastilute magice !!!!!!!!!!!asta e sigur si dupa cum ai vazut ca am zis si eu-regenonul da rezultate-dar depinde de organism.asa poate sa fie si cu extra fit sa dea rezultate la unele persoane si la altele nu.sunt bani aruncati aiurea.doar daca iti prescrie doctorul poti sa risti sa iei pastile.altfel cat ar zice ele ca sunt naturale100%....tot pastile sunt si de obicei nu prea fac nimic.va rog sa ma credeti-va spun din proprie experienta.mai bine regim si sport decat pastile.la mine era situatia ca nu reuseam sa slabesc chiar daca ma infometam si de asta am ajuns la regenon,care nu face decat ca te ajuta sa nu mai simti atat de tare nevoia de a manca dar tot infometare este ce te ajuta el sa faci.

andreea bengesc
09-05-2007, 09:02
Dragelor, de ce credeti toate timpeniile din reviste si de la televizor? Nu exista pastile minune !!!!! Daca vrei sa slabesti este f simplu, du-te la nutritionist, fa-ti niste analize ca sa vada ce si cum te prezinti inainte de dieta si pe urma impune-ti sa te tii de regim. Totul pleaca din capsorul nostru. Ai nevoie de f mare vointa sa nu dai iama prin frigider. Daca rezisti primele 2 saptamini sigur vei reusi. Eu asa am facut si am slabit 32 kg in vreo 4 luni. Cu regim. Fara pastile si timpenii. Bafta !

raluk84
09-05-2007, 09:02
Buna fetelor! Cu viaredin am incercat si eu si nu am avut nici un rezultat...in schimb regenonul m-a ajutat sa imi diminuez senzatia de foame..doar ca nu am avut mari rezultate pentru ca nu am tinut si un regim adecvat.Totusi s-a vazut o diferenta.
Din ianuarie am incept sa tin un regim cu herballife si pe langa acesta o alimentatie sanatoasa si sport(cam 15 -20 min pe zi de bicicleta)..si am reusit sa slabesc 18 kilograme!
Ideea e ca..asa cum ati spus si voi, cam toate aceste pastilute sunt facute din plante si sunt suplimente alimentare.Pot fi eficiente doar daca tii si regim si faci si sport...altfel..degeaba.Nu conteaza cat costa si ce nume au..totul e sa fie potrivite organismului tau si sa ajuti si tu printr-o alimentatie sanatoasa.
P.S alimentatia sanatoasa nu inseamna INFOMETARE!
Poate ca in primele zile vei simti o usoara senzatie de foame..dar in maxim 2 saptamani organismul se va obisnui.

RoxanaM.
09-05-2007, 09:03
indicele de masa corporala=greutatea:inaltimea[cm]2
sub 19 subponderal
intre 19 - 25 greutate normala
intre 26 - 29 preobez
intre 30 - 35 obez Clasa I
intre 36 - 39 obez Clasa II
40 sau mai mult obez Clasa III
eu m-am speriat cand am socotit la mine.......28,731747.asta acum ca am slabit5kg ca la90...va dati seama.daca ne luam dupa ce se zice in tabelul de mai sus pe care l-am luat ....de pe un site[nu conteaza care]sunt preobeza[am 1,72 si85kg].si daca as ajunge la75 as fi aproape de normal cu25,351541.voi cum stati?????????

crazygirl_23
09-05-2007, 09:06
Pastilele Extra Fit sunt doar o pacaleala,crede-ma pe cuvant,eu le-am incercat acum multi ani in urma si nu dai niciun gram si hai sa fim realiste ,daca ar exista un medicament minune de la care sa slabesti fara niciun efort nu ar mai persoane grase nicaieri in lume.Sa stii ca toate pastilele au efecte secundare sau daca nu,atunci nu au niciun efect.Eu nu am auzit pe nimeni care sa slabeasca doar cu pastile,intotdeauna acestea fiind asociate cu o dieta.De Reductil stiu si eu ca ar da rezultate dar acestea actioneaza asupra sistemului nervos si inhiba senzatia de foame,deci slabesti mancand mai putin.Am inteles ca in timp aceste pastile afecteaza grav sistemul nervos.Alte pastile cunoscute sunt Xenical care nu inlatura senzatia de foame dar arde 30% din grasimile ingerate la o masa,dar nu are niciun efect asupra dulciurilr sau a produselor de panificatie.Efecte secundare:aparitia cancerului de san

papanasul
09-05-2007, 09:07
Am revenit pe forum dupa o lunga pauza, cauzata si d faptul ca NU am mai tinut regim.
Irina (asa ma cheama si p mine hihi!), nu te sfatuiesc sa incerci pastile magice. Nu stiu ce varsta ai, dar vad ca greutatea ta nu denota o persoana OBEZA. Regenonul, Xenicalul si Reductilul nu s prescriu decat in situatii disperate, ceea ce nu e cazul la tine (nici la mine). Mai mult, sa stii ca eu am incercat Reductilul fara a-mi fi prescris d medic si nu am slabit desi pofta d mancare nu aveam. (perioada scurta, mentionez)Momentan am nishte probleme de sanatate care se resfrang si asupra aspectului meu fizic, si IERI am fost la un endocrinolog specialist in boli de nutritie. Dupa ce mi-a pus 1000 d intrebari, a concluzionat ca nu intru in vreo grupa de disperate (a se citi bulimice, anorexice) ca greutatea mea care e f aproape d cea considerata medical ca fiind normala (am vreo 55 d kg la 1.65) nu va scadea decat daca ma chinui f mult. Corpul incepe sa lupte la un moment dat sa mentina o anumita greutate, mai ales daca vbim doar d cateva kg in plus. Eu asta vara aveam 46 si as vrea sa mai slabesc si acum cateva kg.
Iau cate 7 pastile/ zi care sa-mi trateze problemele. Pt. slabit, doctorul mi-a propus o luna un tratament care sa-mi stimuleze metabolismul si o dieta ne- personalizata destul de lejera.
Iau L- Carnitina fiole, Guarana, pastile de ananas, pastile pt. scaderea colesterolului, un anti- inflamator, plus inca nishte chestii greu d pronuntat.Dieta propusa d el suna cam asa:
- NU carne d pui, doar peste si vita slaba fiarta sau la gratar
- NU orez, fasole, mazare, cartofi numai fierti, maxim 2 ori/ sapt.
- NU banane, fructe recomandate: ananas, kiwi, capsu ni, citrice daca nu ai prbl la stomac (eu am)
- lactate degresate, lapte maxim 1.5 % grasime si in cantitati moderate
- ceai verde si de soc, apa etc. fara numar!
- 4 mese zi, primele 2 recomandate a fi compuse numai din fructe. NU s amesteca fructele, mai ales citrice cu altceva!
- paine cat mai putina, eventual maxim 2 felii la pranz.
- carne cam 150 gr/ zi.
Nu dau dieta asta ca fiind model, va impartasesc pur si simplu experienta mea. Eu o sa urmez o luna acest tratament, mi s-a recomandat sa imi notez ZILNIC greutatea cantarita dimineata (cum am zis, eu sunt caz special avand si prbl d sanatate).
Am fost avertizata ( de mai multe ori) ca atunci cand tin un regim sa nu il intrerup nici pt. o zi. ADICA nu da buzna in dulciuri etc. si dup-aia revii. Daca de exemplu mananci mai MULT intr-o zi, dar alimente "permise", nu e mare problema! Insa, daca iti privezi corpul de tampeniile cu care l-ai obisnuit si apoi ii dai un soc, toti senzorii receptivi, fiind intinsi la maxim, vor "profita" de ce bagi tu in tine si asta va determina o perioada de stagnare a procesului de slabire, chiar daca nu realizezi si continui sa tii regim.
Irina, nu stiu despre tine, dar eu mananc la stres! Nu-s genu' care sa nu s poata uita la mancare cand e suparata, din contra! Ieri de exemplu am avut o stare asa d aiurea ca am mancat o punga d Joe mare cu cioco in vreo 2 h maxim...plus ink nishte tampenii.Deci...
Eu incep zilele astea regimul, imi va fi greu pt k nu am posibilitatea sa gatesc aici unde stau, dar voi incerca...
sper sa nu cedez stresului (am sesiune+licenta acum)si sa ma refugiez in mancare. Vine vara, eu stau la mare si m-am saturat sa stau bosumflata in casa sau bosumflata pe plaja din cauza kg in plus. Starea asta psihica aiurea nu face decat sa te izoleze de ceilalti. Multa bafta, mai vb!

LUMI19
09-05-2007, 09:10
Buna,
si eu cred ca daca ar exista pastile magice toate vedetele ar fi super slabe dar dupa cum am toate stim sunt si vedete care tin regim alimentar si fac sport

crazygirl_23
09-05-2007, 09:16
Pastilele Extra Fit sunt doar o pacaleala,crede-ma pe cuvant,eu le-am incercat acum multi ani in urma si nu dai niciun gram si hai sa fim realiste ,daca ar exista un medicament minune de la care sa slabesti fara niciun efort nu ar mai persoane grase nicaieri in lume.Sa stii ca toate pastilele au efecte secundare sau daca nu,atunci nu au niciun efect.Eu nu am auzit pe nimeni care sa slabeasca doar cu pastile,intotdeauna acestea fiind asociate cu o dieta.De Reductil stiu si eu ca ar da rezultate dar acestea actioneaza asupra sistemului nervos si inhiba senzatia de foame,deci slabesti mancand mai putin.Am inteles ca in timp aceste pastile afecteaza grav sistemul nervos.Alte pastile cunoscute sunt Xenical care nu inlatura senzatia de foame dar arde 30% din grasimile ingerate la o masa,dar nu are niciun efect asupra dulciurilr sau a produselor de panificatie.Efecte secundare:aparitia cancerului de san

raluk84
09-05-2007, 09:18
Irina-papanas..si eu am anul asta licenta si datorita acestui "stress" asa imi vine o foame...dar ma limitez la un iaurt cu 0,1% grasime..care e si sanatos..si nici nu are multe calorii.Eu mananc numai lapte si iaurt cu 0,1%grasime..incercati iaurt zuzu..si milli(cu furcte),nu e mare diferenta la gust fata de cele cu grasime..!!

enyko
09-05-2007, 09:22
parerea mea este (fara suparare) ca nu exista produse care sa-ti taie pofta de mincare.
pofta de mincare ti-o taie lichidele baute; multa fructe mincate;etc.
din pacate eu ma confrut de 8 ani de zile sa tot slabesc si am incercat o gramada de produse de slabit pina am ajuns sa inteleg ca cea mai buna solutie este sa maninci 5x\zi din care 3x mese normale si de 2x gustare, si pe cit este posibil sa maninci la ore fixe si cit mai sanatos.

papanasul
09-05-2007, 09:24
Raluca, felicitari pt ticker! Tine-o tot asa. Multa lume zice ca nu e bine sa tzii regim in perioade solicitante dpv. intelectual (cum e cazul la noi cu licenta) dar pana la urma, daca e echilibrat si nu abuziv, adica sa faci foamea, eu zic ca e ok. Anul trecut p vremea astea am tzinut disociat o luna cand eram in sesiune si am reusit. Sper ca si acum sa dea rezultate dieta asta a mea...
Sunt OK lactatele alea, dar in general nu e bine sa abuzezi d ele. Asta depinde si d organism. Cateodata pe mine lactatele ma baloneaza si cik consumul excesiv dauneaza folrei intestinale. Daca tie iti merge bine cu astea, bravo! Eu o sa mai variez putin.
Si iau si nishte vitamine, poate au doar efect placebo, dar eu zic ca si ajuta...

raluk84
09-05-2007, 09:32
Irina..sa nu crezi ca pap numai iaurt....doar ca atunci cand mananc folosesc doar cel cu 0.1%.Dieta mea consta in cat mai multe fructe,legume,lactate fara grasimi si carne de pasare si peste.Dimineata mananc un iaurt sau 2 fructe, la fel si seara iar la pranz o masa normala cu un pic de carnita si neaparat multe legume.Exclus prajelilie.Carnea va fi gatita la cuptor in folie sau la punga sau fiarta la abur.Daca vrei ceva dulce poti manca un cub de ciocolata cu 65-75% cacao(dupa masa de pranz).In general daca iti e pofta de ceva ai voie sa gusti(indiferent despre ce e vorba)dar...DOAR SA GUSTI!!
Daca ai un pic de imaginatie poti gati multe feluri de mancare delicioase(salaturi..supe..si cu produse mai putin calorice)!

ttogabi
09-05-2007, 09:50
Prietena mea a fost la nutritionist si i-a recomandat reductil pe baza de reteta dar ea avea cam 72 kg cand a fost la doctor si a zis ca nu ii este foame de la aceste medicamente dar prospectul acestor medicamente suna cam rau. A plecat de la 78 kg dar si-a schimbat modul de alimentatie (mananca sanatos), masa de seara are grija sa o manance cat mai devreme, este la al doilea abonament de electrostimulare si din februarie pana in prezent a slabit 8 kg.
Trebuie multa vointa si sa fii convinsa de ceea ce iti doresti.Poate ca daca ti-ai lua niste pastile ai fi motivata sa iti schimbi modul de alimentatie intr-un mod sanatos si fara sa mai mananci seara, avand in vedere ca majoritatea sunt scumpe.
Manaca micul dejun consistent, este f.indicat. Apa cat mai multa. Bidonase de apa peste tot prin casa sau pe la servici ca sa le ai la indemana si sa bei din ele.

elenaAR
09-05-2007, 09:59
LIDER PE PIATA DE 70 DE ANI! EU IL FOLOSESC DE 3 LUNI SI SUNT FOARTE MULTUMITA!SE PROCURA FOARTE USOR,PRINTR-UN CURIERAT RAPID CU PLATA LA DOMICILIU ITI ESTE ADUS IMEDIAT CE IL COMANZI.ESTE UN COMPLEX DE VITAMINE SI MINERALE CARE ECHILIBREAZA METABOLISMUL .SI FOARTE CURIND NU MAI AI POFTA ACEEA PACATOASA DE DULCIURI SI GRASIMI.SCRIE-MI DACA CREZI, CUM SA FACI COMANDA PE INTERNET DINTR-UN MAGAZIN AUTORIZAT.PE DYSCOVERII AM VAZUT MODUL DE PREPARARE SI FABRICARE IN FERME ECOLOGICE.SCRIE-MI SI IMEDIAT ITI DAU TOATE RELATIILE INCLUSIV MODALITATEA DE A-L PROCURA CU REDUCERE.ELENA


A auzit cineva de " Extra Fit"? Sunt pastilute magice care te ajuta sa slabesti miraculos. Nu mi se par scumpe dar au rezultate? Va rog,ajutati-ma.Sunt disperata sa slabesc : :cry: :roll:

rayda
09-05-2007, 10:01
--

Ida Mulerova
09-05-2007, 10:02
buna fetelor
eu va recomand niste pastile foarte bune care nu numai ca te ajuta la dieta dar iti regleaza problemele de tranzit intestinal.
se numeste Diomfibra si este foarte bun,va sfatuiesc sa-l incercati.Nici nu este scump,doar 10lei:D
va pup pe toate

cloelia
09-05-2007, 10:07
Salut...Eu am fost la nutritionist, si mi-a dat Clarinol si otet de mere....Schimbarile au fost minore...nu se vedea nimic aproape.
Iar acum o luna si jumatate m-am dus din nou la medic si m-a cantarit...aveam 79 de kilograme(!!!!!!) :grasa: :grasa: :grasa: Si mi-a recomandat Reductilul.
Iar acum la o luna jumatate dupa ce am luat reductilul trebuie sa va spun ca sunt mai usoara cu 12 kilograme.Acum am 67 de kg.Si vreau sa le iau in continuare pana ajung la forma mea initiala.
Totusi nu sfatuiesc pe nimeni sa ia fara sfatul medicului....

papanasul
09-05-2007, 10:28
Metabolul este mai OK decat altele si din punct d vdr al compozitiei, si ca pret. Reductilul de 10 mg e aproape 3 milioane sau putin peste *nu am cumparat recent, dar cam p aici s invarte.
Sa slabesti 8 kg in trei luni mi s pare posibil si FARA pastile, deci nu vad efectul evident al Reductilului. In plus, are efecte la nivelul sistemului nervos inhiba p acolo nishte hormoni si activeaza altii, si t poate afecta p termen lung, chiar si DUPA intreruperea tratamentului.Poate avea eventual doar un rol d motivatie, desi cand l-am incercat eu, intr-adevar NU imi era foame...pe de alta parte dormeam prost noaptea, mi s facea sete intr-un mod ciudat etc. Mai am juma' d folie, si ma uit la ele degeaba, nu le mai iau, oricum nu are rost.

luiza2001
09-05-2007, 10:53
daca da de care..si unde se gasesc..si daca sunt bune..va rog..astept niste sfaturi :(

Iti recomand din tot sufletul ceaiul antiadipos SANYE! Chiar daca nu are un gust foarte bun, il potzi ameliora cu o felie de lamaie si indulci cu "Huxol" sau un alt indulcitor (zaharina). Daca bei in fiecare seara, sigur slabesti cel putin 4 kg pe luna, asta daca renuntzi la dulciuri si tot ce inseamna fainos (paine, faina, amidon, dulciuri).
Pe propria-mi piele, am testat Viaredin-pastile si am slabit (12 kg)dar cu pretul unei urate depresii (de aceea nu se mai fabrica!). Nici un medic nu-ti va prescrie pastile, pentru ca sunt foarte periculoase (vezi: depresie)!
Tu ai de slabit doar 10 kg, dar te asigur ca 10 kg la 60 de kg ale tale se vad foarte mult!
Incearca dieta Atkins sau South Beach, pentru 2 saptamani (o gasesti pe internet).
Daca treci printr-o perioada proasta (ai grija sa nu se mentzina mai mult de 2 saptamani, daca nu, mergi de urgentza la medic, cu depresia nu-i de glumit si se poate trata excelent) esti un pic cam bulimica trebuie sa ai o VOINTA de FIER ca sa nu mai bagi tot felul de alimente in gura (eu am ajuns treptat asa de la 64 kg la 85 - 1.70 m).
Te-am dadacit destul!
Mult succes si capul sus! :wink:

emasaviciuc
09-05-2007, 11:22
eu folosesc comodynes...asa se numesc....sunt niste lamine saciante....iei cate doua ..bei un pahar de apa..si iti taie foamea...sunt naturale...
mai folosesc unele ...se numesc arkocapsulas...arkocapsule....in romaneste...este o alga...fucus vesiculosus ...care sia stea iti taie foamea dar nu ca primele...astea sunt sa iti taie un pic din foame si sa iti arda grasimile pe care le mananci..dar sunt bune...
sper sa se gaseasca si in romania :roll: ...dar comodynes...te asigur....au un efect uimitor...iti taie pofta de mancare cu adevarat...dar nu inlocui mai mult de doua mese la zi ca nu este sanatos....sau poate doar o zi la saptamana sa nu mananci decat lamine saciante
:D
bafta multa....la slabit..
:D [/b]

dana_valagiurgi
09-05-2007, 11:30
e extraordinar sa te trezesti din amorteala vietii monotone si sa realizezi ca tu insati ai contribuit la imbunatatirea sanatatii tale.Citesc de foarte mult timp mesajele voastre...care pe mine personal m-au ajutat foarte mult;am realizat ce importanta mare are sanatatea,sclipirea din ochi si momentul in care te trezesti de dimineata cu zambetul pe buze.Nu e un REGIM,CURA DE SLABIRE,PASTILE sau eu mai stiu ce alte metode aplicabile in astfel de probleme.E momentul in care realizezi ca trebuie sa incetezi cu toate lucrurile daunatoare si efectiv sa incepi o viata sanatoasa...iar schimbarea asta sa dureze pentru tot restul vietii;pentru ca o facem pentru noi...pentru a ne simti mai bine in corpul nostru mereu.Sunt la mijlocul drumului pe care l-am inceput si sunt fericita ca POT...SI POT DATORITA VOUA SI DATORITA VOINTEI CU CARE FIECARE DINTRE NOI E INZESTRAT,un singur lucru NOCIV ma mai apasa...si anume faptul ca inca nu am suficienta vointa sa ma las de fumat.Daca ati trecut prin experienta asta...DATI-MI UN SFAT CONSTRUCTIV... :) poate in cele din urma tot voi ma veti ajuta sa renunt si la asta.

Aleena
09-05-2007, 11:37
si cat ai slabit?
Eu am luat dar nu regulat dar in zilele in care am luat mi-a ajuns 2 pe zi nu luam mia tarziu de ora 3 si nu imi era foame aproape deloc.dar mancam totusi iaurt sau ceva

Aleena
09-05-2007, 11:41
si cat ai slabit?
Eu am luat dar nu regulat dar in zilele in care am luat mi-a ajuns 2 pe zi nu luam mia tarziu de ora 3 si nu imi era foame aproape deloc.dar mancam totusi iaurt sau ceva

Aleena
09-05-2007, 11:46
si cat ai slabit cand ai luat regenon?
Eu am luat dar nu regulat dar in zilele in care am luat mi-a ajuns 2 pe zi nu luam mia tarziu de ora 3 si nu imi era foame aproape deloc.dar mancam totusi iaurt sau ceva

Aleena
09-05-2007, 11:47
si cat ai slabit cand ai luat regenon?
Eu am luat dar nu regulat dar in zilele in care am luat mi-a ajuns 2 pe zi nu luam mia tarziu de ora 3 si nu imi era foame aproape deloc.dar mancam totusi iaurt sau ceva

papanasul
09-05-2007, 11:47
Dana, si eu ma confrunt cu aceeasi problema, numai ca intr-o alta nuanta: am 23 d ani si fumez de la 17. NICIODATA pana acum nu am intentionat macar sa ma las, d-apai sa si incerc. Dar recunosc ca as vrea sa NU mai fumez. E ciudat! Bine, nu stiu cum sta treaba la tine dar eu am perioade alternante: ba 1 pak/zi, ba 1 la 3 zile. Oricum e mult. Prietenul meu nu fumeaza, e doar "social smoker" si totusi...
Il cert p fratele meu mai mic din cauza asta, mai ales ca el si are prbl cu plamanii...stiu ca ma poate afecta in viitor si ma gandesc daca voi avea copii sanatosi. Si totusi, ma duc si cumpar automat un pachet chiar inainte sa il termin p cel dinainte.
Nu stiu ce sa zic. Doar ca nu e vba dplasturi si pastile magice aici, ci doar d VOINTA, ca si cu slabitu' asta nenorocit.
Multa bafta si mai vb!
PS: am observat ca s face o confuzie cu BULIMIA: NU esti bulimic daca DOAR mananci mult...nu am kef sa detaliez acum dar documentati-va. Sunt multe boli d nutritie p lumea asta...

dana_valagiurgi
09-05-2007, 12:18
:( eu am 25 si fumez de la 16 ani.Mai am un an si ma pot declara"fumatoare de-un deceniu"... :P e foarte adevarat ca prea mult nu am intentionat sa ma las pana acum(si fumez se pare mai mult decat tine-1 pachet/zi)...dar peste un an jumatate-2 intentionez sa fac un bebe si chiar vreau sa fie sanatos(inclusiv eu)...ma gandesc ca pana atunci o sa inving si viciul asta. :D PENTRU BEBEL ORICE!!! Pupici multi si sper sa reusim intr-o zi sa trecem si peste asta.

dandana.38
09-05-2007, 18:10
Nu lua pastile,fata draga,mai toate pe langa efectul pe care il obtii si pt care le cumperi au o gramada de efecte secundare ,sa zocem ca 10% sunt pt problema respectiva si restul de 90 suntefectele secundare...De ce nu incerci un regim Montignac,daca nu vrei sa slabesti tii faza 2-a,pt intretinere,cauta pe net,pe forumuri,vei vedea ca poti sa mananci pana vezi ultimul dumicat in gat daca deschizi gura,nu conteaza cate calorii mananci ci cum mananci...Sper ca citesti mesajul,incearca,ce ai de pierdut?

Irina86
09-05-2007, 22:31
Pentru a taia pofta de mancare incearca Garcinia si Spirulina (le poti gasi la Plafar)...sunt naturiste si nu au ce rau sa-ti faca...Eu zic sa nu-ti dai peste cap organismul cu altfel de medicamente pentru ca nu are rost...s-ar putea sa regreti mai tarziu... :D Inarmeaza-te si cu multa vointa...pastilele nu pot face minuni :D Multa bafta!!!

pro2006saby
09-05-2007, 22:44
Nu cred ca merita sa incerci asa ceva. Poate niste supliment de crom care are ca efect inhibarea si nu stoparea poftei de mancare. Viaredinul si nici clarinolul pentru mine nu au dat rezultate; iar cumnata mea, in schimb, a slabit vreo 25kg cu reductil combinat cu dieta , dar reductilul e scump.
Toate sunt cam scumpe si nu garanteaza nimeni efectele. Personal nu cred ca sunt foarte sanatoase.

reductilul nu mai e scump a fost aproape 3 mil. pe luna dar acum s-a facut 800.000 si este foarte adevarat si eu am slabit cu el 8 kg o data intr-o luna si si a doua oara am slabit cu el 6 kg.dar sunt o neserioasa la capitolul mancare .ma mir cum de am slabit si atat. prietena mea anca a slabit cu reductil de 15 mg in cateva luni 16 kg .eu zic ca merita .

pro2006saby
09-05-2007, 22:46
Nu cred ca merita sa incerci asa ceva. Poate niste supliment de crom care are ca efect inhibarea si nu stoparea poftei de mancare. Viaredinul si nici clarinolul pentru mine nu au dat rezultate; iar cumnata mea, in schimb, a slabit vreo 25kg cu reductil combinat cu dieta , dar reductilul e scump.
Toate sunt cam scumpe si nu garanteaza nimeni efectele. Personal nu cred ca sunt foarte sanatoase.

reductilul nu mai e scump a fost aproape 3 mil. pe luna dar acum s-a facut 800.000 si este foarte adevarat si eu am slabit cu el 8 kg o data intr-o luna si a doua oara am slabit cu el 6 kg.dar sunt o neserioasa la capitolul mancare .ma mir cum de am slabit si atat. prietena mea anca a slabit cu reductil de 15 mg in cateva luni 16 kg .eu zic ca merita .

pro2006saby
09-05-2007, 22:47
Nu cred ca merita sa incerci asa ceva. Poate niste supliment de crom care are ca efect inhibarea si nu stoparea poftei de mancare. Viaredinul si nici clarinolul pentru mine nu au dat rezultate; iar cumnata mea, in schimb, a slabit vreo 25kg cu reductil combinat cu dieta , dar reductilul e scump.
Toate sunt cam scumpe si nu garanteaza nimeni efectele. Personal nu cred ca sunt foarte sanatoase.

reductilul nu mai e scump a fost aproape 3 mil. pe luna dar acum s-a facut 800.000 si este foarte adevarat si eu am slabit cu el 8 kg o data intr-o luna si a doua oara am slabit cu el 6 kg.dar sunt o neserioasa la capitolul mancare .ma mir cum de am slabit si atat. prietena mea anca a slabit cu reductil de 15 mg in cateva luni 16 kg .eu zic ca merita .

pro2006saby
09-05-2007, 23:00
Metabolul este mai OK decat altele si din punct d vdr al compozitiei, si ca pret. Reductilul de 10 mg e aproape 3 milioane sau putin peste *nu am cumparat recent, dar cam p aici s invarte.
Sa slabesti 8 kg in trei luni mi s pare posibil si FARA pastile, deci nu vad efectul evident al Reductilului. In plus, are efecte la nivelul sistemului nervos inhiba p acolo nishte hormoni si activeaza altii, si t poate afecta p termen lung, chiar si DUPA intreruperea tratamentului.Poate avea eventual doar un rol d motivatie, desi cand l-am incercat eu, intr-adevar NU imi era foame...pe de alta parte dormeam prost noaptea, mi s facea sete intr-un mod ciudat etc. Mai am juma' d folie, si mauit la ele degeaba, nu le mai iau, oricum nu are rost.

e adevarat ce ai zis de reductil aceleasi efecte secundare le-am resimtit si eu, deci nu sunt singura .

bristina
10-05-2007, 08:23
Am si eu un sfat pt. tine.Multe fete nu sint de acord
cu pastilele da slabit.Si eu eram ca tine,la birou tot timpul mancam :oops: toata ziua ma gindeam la papa.Am inceput sa iau pastile HERITAGE(sint din plante)la mine a functionat,am slabit 5kg :wink: la inceput am dat 2.5kg in 1sapt.Pe urma 2.5 mai incet.Acum nu mai iau desi sr trebui sa mai dau jos 2kg.Acum nu mai am asa apetit si sper sa le dau jos cit mai repede(eu nu am tinut diete disociate si nu am timp de sport)am baut multa apa,si am redus mancarea.Daca doresti mai multe informatii despre Heritage pot sa te ajut.Am uitat sa iti spun ca desi nu mai iau de ceva vreme nu m-am igrasat cum se intimpla cu alte pastile.

rsymona
10-05-2007, 12:35
Salut fetelor!
Mi s-au părut foarte utile si interesante raspunsurile voastre, pentru că chiar din această saptamna am inceput sa i-au si eu ceva "medicamente de slabit". Este vb de Heritage E-lite. Cineva mi-a spus ca dau rezultate, asa ca m-am hatarat sa incerc si eu macar 2 saptamni sa vad. Pana acum nu pot spune ca am slabit ceva, dar nu mai simt nevoia sa mananc atat de des si de mult ca inainte. O sa vad rezultatele la sfarsitul celor 2 saptamani. Nu ma astept la un miracol, dar vreau sa vad cat de cat ca functioneaza. aaaa, inca ceva: nu tin nici un regim și nici nu prea practic vreun sport, doar mersul pe jos. Daca a mai incercat cineva heritage, as fi bucuroasa sa aflu ce rzultate a obtinut.
Mult succes!

georgyenutza
10-05-2007, 15:25
Eu folosesc niste pastile care cica taie pofta de mancare, e ultima luna ca cica 3 luni se iau aceste medicamente (eu am facut cu intreruperi si imi vine sa ma bat:D) dar asta cu reteta de la endocrinolog, dar ia doar cel care este obez. Eu am avut un inceput de obezitate acum nu mai am obezitate si sper sa nu o mai am pe vecie cu toate ca doctora mi-a mai dat sa iau in continuare pana merg la ultimul consult in iunie. De exemplu, eu simt ca imi e pofta (pofticioasa din fire), credeam ca nu isi fac efectul dar cand incepeam sa pap, luam de 2 ori si gata nici nu mai voiam, dar faza este ca nu trebuie sa te gandesti la mancare sau la anumite alimente ci trebuie sa te gandesti ca trebuie sa mananci sanatos pt sanatatea ta, a organismului tau. Din schiloada cum eram, am ajuns pana la vreo peste 81 de kile, bine ca ultima data cand am inceput bine de tot regimul am inceput de la 81 kg ca ma lasam de regim iar ma apucam iar ma lasam si tot asa si m-am gandit ca trebuie sa fac ceva pt sanatatea mea si pt organismul meu acum cand mai pot si nu atunci cand imi dau seama ca pot face ceva pt el si nu mai pot. Asta cred ca m-a ambitonat cel mai mult. Dorinta de a deveni cum eram inainte si sanatatea care poate daca nu ma "trezeam" bine, in cazul meu era pe cale de disparitie si nu o mai puteam readuce inapoi. Mi-am spus ca pot pierde orice obiect, orice orice ca le pot recupera dar sanatatea nu mai pot recupera. In cazul sanatatii e o singura sansa si am spus ca sa profit ca inca mai pot face ceva pt ea, dar la celalalte sunt o groaza de sanse unde le poti recupera.

diana barbu
10-05-2007, 15:42
Salutare! Eu sunt nou venita si as dori sa stiu daca a incercat cineva KILOZYME, pastile cu extract de ananas?
Eu am luat cam 3 zile si dupa aceea, cind m-am cintarit, aveam mai mult decit inainte: de la 61.2, la 62.7! Acum le-am intrerupt si doar fac fitness si masaj anticelulitic.

oanababy19
10-05-2007, 15:50
am si eu o intrebareeeee!!!...pufuletii aia simpli ingrasa????pup you!!!!

Ninushka
10-05-2007, 17:44
mie mi-i foarte frica sa iau pastile care taie pofta de mancare.....cred ca ar tb sa le iau toata viata sau dupa ce opresc "tratamentul" o sa imi fie foame si cind dorm.. :(
Cind iau masa si nu ma satur pap rosii pina ma satur si nu mai vreau sa mananc,sau mere, portocale tot ce gasesc si e fruct sau leguma......sau beau multa apa ca sa umplu stomacul....nu stiu daca este bine dar cred ca e mai sanatos decat pastilele....numai ca dupa un timp nu mai poti lua multa mancare consistenta pentru ca ti se face rau...dar nu e o problema asta....cu atat mai bine...data viitoare nu o sa mai mananci atat :D

adelina80
10-05-2007, 18:16
Nu luati Regenon!!!!!
Trombocitopenia(una dintre reactiile adverse), chiar apare. Eu era sa mor fara sa stiu de ce. Recomand Clarinol. La mine a functionat.

good_looking_dj
10-05-2007, 18:25
am si eu o intrebareeeee!!!...pufuletii aia simpli ingrasa????pup you!!!!

deap

ralubaby
10-05-2007, 18:54
buna ziua la toata lumea
este pentru prima data cand va scriu desi sunt inregistrata de mult
referitor la medicamente eu i-au din februarie reductil si am slabirt 12 kg
pt. mine e singurul medicament care a avut efect
am mai incercat prostii gen clarinol,crom,omega3 si altele.....fara nici un efect
am inceput cu reductil de 10 mg si acum i-au de 15 mg si e super
daca sunt f.ocupata ma trezesc pe la ora 20 ca nu am mancat nimic in ziua respectiva,senzatia de foame dispare complet
stiu ca e un medicament f controversat dar eram in continua crestere si era nevoie sa iau masuri cat mai rapid pt ca nu incapeam in nimic
acum aproape toate lucrurile imi sunt largute si ma simt minunat,pot dinou sa pot jeansi si sa ma simt bine.
Voi hotarati daca merita sa incercati sau nu, oricum cititi cu mare atentie prospectul inainte se gasete si pe net.
va urez succes si sper sa va bucurati si voi de rezultate asa cum ma bucur si eu.

bristina
11-05-2007, 08:12
salut,draga rsynoma,eu am luat 2 luni Heritage.Eu stiu ca trebuie sa iei 2luni ca sa se vada ceva.Eu am slabit din prima saptamana,sa bei 2litri de apa pe zii si este ok.Nu stiu daca stii ca nu ai voie sa bei cafea cu cofeina :?: daca trebuie sa iei antibiotice trebuie sa opresti pastilele.O prietena a slabit 17kg in 3 luni.Acum nu mai iau pastile si cum am scris si ieri nu mai am pafta de mancare.Sper sa slabesti sa vezi ce sexi de simti.Eu in primele 2 sapt.ma simteam mai energica,mai plina de viata.Mai tine-ma la curent cu "evolutia" ta.Succes si la cit mai multa apa.Era sa uit cite pastile iai pe zii :?: Daca nu iei cite pastile suporti le iei deageaba.Eu doar 2 pastile am putut sa iau (cred ca am corasonul mai slab).Acum chiar te las.Pupici.

stadina
11-05-2007, 22:22
pastilele se numesc REGENON. se gasesc in farmacii dar se dau doar pe baza de reteta. sunt foarte puternice si periculoase de exemplu eu am putut sa tin 1 luna jumate dar alte persoane dupa trei zile aveau probleme cu inima. pastilele contin anfetamina- stare de agitatie de stres, provoaca insomnii in prima saptamana si bineinteles iti taie pofta de mancare. rezultatul: la 3 pastile pe zi in prima saptamana un kg la 2 zile dupa care unul la 3 zile si spre final cam unul pe saptamana. DEZAVANTAJ: cand te-ai oprit pui kg foarte repede inapoi si chiar mai mult decat ai dat din propria experienta

coryyvlro
11-05-2007, 23:27
eu iau de 3 zile regenon si nu mananc mai nimic ca ma satur imediat. sper sa slabesc ceva cu el. pana acum am slabit 16 kg in 2 luni jumatate cu regimul monicai anghel si fara sa iau nici o pastila. acum am schimbat regimul si iau regenon.
matusa mea a slabit 12 kg intr-o luna cu reductil. a fost la nutritionist si i l-a recomandat asa ca eu cred ca merita.bafta!!!

rsymona
14-05-2007, 09:06
Mersi mult bristina pt raspunsul tau. Vreau sa-ti raspund la intrebari: 1)eu nu beau cafea, deci nu am probleme cu cofeina :D ; 2) am inceput saptamana trecuta de luni sa i-au pastilele si luam tot cate o jumate de 3 ori pe zi primele 3 zile si pana azi am luat cate 2 pe zi. de maine o sa i-au cate 3. Crezi ca ii in regula? Tu ai tinut si ceva regim cand le luai, ca la mine nu prea pare sa-si faca efectul, cel putin inca nu se vede nimic. Sper ca saptamana asta sa vad ceva rezultate, ca daca nu ma demoralizez complet si nu mai i-au :( . Mersi mult de incurajari si te rog " sa ma mai tii sub observatie". Te ajuta fff mult sa ai pe cineva cu care poti vb. Te pup

yory75
14-05-2007, 22:15
Dragelor, va recomand cu caldura produsul Lindaxa, este genericul de la Reductil (produs de care probabil ati tot auzit). Diferenta consta in pret: Lindaxa este mai ieftin, plus cutia cu 30 de capsule, in loc de 28 cat are Reductilul. Se ia 1/zi, dimineata. La noi in firma, deja e "moda", majoritatea ia Lindaxa, iar efectele deja se vad.

Practic, Lindaxa inhiba centrii foamei, iti taie pofta de mancare. Media kg pierdute pe luna este de 3-5 kg, dar depinde de organism... unii au slabit si mai mult, iar tratamentul pentru persoanele supraponderale si obeze este de 6 luni.

Pretul este de 60 lei, cel de 10 mg, iar cel de 15 mg, 70 lei.

Nu uitati ceea ce este cel mai important: obezitatea nu este o problema de imagine, ci de sanatate!!

Toate bune si multa, multa sanatate!

ginette
21-05-2007, 16:23
Vreau sa-mi iau supliment cu crom,cate mg trebuie sa contina o tableta? si e ok daca e crom simplu fara alte combinatii? am vazut in farmacie cromium picolinate,e ok?Vreau sa-mi taie pofta de mancare.Voi cele care ati luat bio crom,imi puteti spune cate mg are o tableta,cate se iau pe zi si ce compozitie are o tableta? pls,pls,astept raspuns cat mai repede.A,,,si inca ceva,vreau in sapt urmatoare sa dau si cu o tura de-o luna de regenon,STIU CA SUNT RELE PT ORGANISM<DAR..eu vreu sa iau,intrebarea era,dupa luna aia de regenon cate luni trebuie sa fac pauza sa mi se curete organismul de el? Vreau sa raman insarcinata si nu vreau sa-mi afecteze sarcina in vre-un fel ! Oare 3 luni or fi de ajuns?

onushca
23-05-2007, 18:57
Buna fetelor,eu sunt noua pe aici si vreau sa va spun ca de 3 zile iau Reductil si sunt foarte multumita de el.Pot spune in sfarsit ca nu-mi mai e foame.Am 107 kg si 168 m asa ca eu zic ca ma intelegeti de ce am apelat la aceasta metoda de a lua pastilute.Reductilul imi da senzatia de sete tot timpul si beau apa incontinuu asa ca stomacelul meu e plin NON STOP.Nu pot spune ca va recomand Reductil dar la mine are efect(un var al meu a slabit 11 KG intr-o luna cu el asa ca asta m-a facut sa iau si eu),cel mai bine este sa consultati un endocrinolog inainte sa-l luati(are multe efecte adverse).Eu neavand nici un pic de ambitie am zis ca poate asta e impulsul meu asa ca o sa va tin la curent daca slabesc sau nu(oricum mi-am pus in gand ca ma cantaresc apia la 2 saptamani de cand l-am inceput asa ca mai aveti de asteptat :D )Va pup dulce pe toate si daca aveti intrebari nu ezitati sa mi le puneti.

anna3twin
25-05-2007, 11:56
SALUTARE la toata lumea! eu sunt noua pe aici! nu am fost pe niciun forum nicidata, dar am mai intrat sa citesc pe la voi! :)
pai sa ma prezint putin: ma numesc ana, am 23 de ani si as vrea sa mai slabesc si eu :D. Am 1,70 si ceva (nu stiu exact cat am!)si 68 de Kg. as vrea sa mai dau jos cam 8 Kg.
Lucrez la o firma asa ca stau asezata cam 8 ore pe zi si nu prea ma timp sa mananc la serv. si mananc cand ajung acasa. asta e cam naspa! stiu!
In legatura cu medicamntele de slabit, eu lucrez la o societate care are multe multe farmacii (nu e sensiblu):D. La noi e in voga Lindaxa! As vrea sa ncerc si eu, dar imi este team de posibilele efecte secundare. Pana acum nimeni nu s-a plans si asta e un semn bun!
voi ce ziceti? se merita sa incerc? pupici

mucho dolor
21-06-2007, 12:11
fetelor am 95 kg la 1.65, vreau sa incerc si eu reductil

de unde il pot cumpara fara reteta, la sigur, caci mi-e rusine cand ma refuza farmacista pe motiv de lipsa reteta

multumesc,

good_looking_dj
21-06-2007, 12:31
fetelor am 95 kg la 1.65, vreau sa incerc si eu reductil

de unde il pot cumpara fara reteta, la sigur, caci mi-e rusine cand ma refuza farmacista pe motiv de lipsa reteta

multumesc,

de nicaieri!mergi la medic nu lua pastile fara analize!sport ai incercat sa faci?crezi ca slabesti doar daca iei minunatele Reductil?nu!sau daca vei slabi,vei slabi un pic si dupa ce nu mai ai bani(doar nu vei lua pastile o viata intreaga)te vei ingrasa f mult!

rozitess
08-07-2007, 18:33
Dragele mele, eu am luat in aprilie Lindaxa de 10 mg si nu am slabit deloc. Nici macar 1 kg! Luna urmatoare, dr mea de familie mi-a zis sa iau de 15 mg si m-am simtit foarte rau. Dureri de cap, imi era mereu sete si dupa ce beam apa mi se facea greata, ameteli... Am tras sa termin cutia si imi propusesem ca daca voi slabi macar 4-5 kg sa continui. Dar nu am slabit mai mult de 2 kg si am intrerupt! La insistentele dr mele am trecut pe Reductil si desi stiam ca este practic acelasi medicament, am fost convinsa sa incerc. Si acum, dupa 1 luna de trat am slabit 7 kg. Aveam 106 kg si acum am 99 kg. Nu am mai avut nici dureri de cap si nici greata! Tot ce pot sa zic este ca ma simt foarte bine dupa ce il iau dimineata! Nu inteleg de ce, pt ca ar fi trebuit sa fie la fel... Oricum acum sunt in a 2-a luna de trat ament si vreau sa vad cat de repede voi slabi!

danraluk
03-08-2007, 00:36
Buna!Eu i-au regenon deja de 2 saptamani si le i-au in combinatie cu atkins merge de minune...sunt f fericita la sfarsitul primei saptamani am dat jos 4 kg.Eu nu sfatuiesc pe nimeni sa apeleze la medicamente decat cu prescriptie medicala....iau regenon deoarece am 94 de kg...si am fost la medic si mi a recomandat ...dar fac si sport si dieta asa ca medicamentele singure nu sunt solutia pt slabit...MULT SUCCES

lilium_rose
28-09-2007, 16:29
Buna!Ma alatur si eu persoanelor care iau Lindaxa,eu sunt la a patra pastila,fizic ma simt bine dar am o senzatie care ma deranjeaza :( :ma simt cu inca 20-30 de kg mai grasa decat sunt...ma simt ca o mica balena :oops: .Pe langa aceste pastilute mai beau seara si ceai antiadipose chinezesc,si in legatura cu mancarea ce sa spun:nu mi-e foame deloc si nu mi-e pofta de nimic(eu care inainte,eram o mare pofticioasa),mananc ca mi-a zis doctorita sa mananc cate ceva ca sa nu cad pe jos,dar bineinteles sa am grija ce mananc.Dansa a slabit cu aceste pastile 18 kg in 3 luni!!!Eu am hotarat sa le iau deoarece trebuie sa dau jos cam 27 de kg! :oops: Mult succes tuturor si revin cu noutati dupa ce ma cantaresc :wink:

sugubeata
28-09-2007, 20:45
Buna fetelor...Am citit postarile voastre si nu pot sa ma abtin sa va intreb: cunoasteti persoane care au urmat astfel de tratamente si au reusit sa se si mentina apoi? sunt foarte curioasa, pentru ca sunt sigura ca v-ati interesat putin inainte sa luati aceste pastile...cunosc doar o persoana care a luat regenon si stiu ca a slabit 10 kg pt ca apoi sa puna la loc 15 kg...ma gandesc totusi ca nu o sa puteti lua astfel de pastile in permanenta...din ce am citit sunt putine fetele care se "ajuta" in acest tratament si cu dieta sau sport...nu vreau sa fiu inteleasa gresit, sunt alaturi de voi si va sustin pt ca si eu ma lupt cu kg de ceva vreme...dar ma gandesc ca odata cu reteta medicul v-a dat si cateva sfaturi pt a va fi usor sa va mentineti dupa acest tip de tratament...pupici

bobo77ro
11-10-2007, 17:11
Buna seara tuturor!

Nici o veste despre cum mai decurge tratamentul cu Lindaxa?!?!?
Eu sunt incepatoare (azi a fost a patra zi) si eram curioasa sa aflu noutati, ceva impulsionari....

Mult succes tuturor! Eu merg inainte....

monabog
11-10-2007, 17:25
eu am folosit diomfibra! sunt niste pastile din tarate ce se inghit inainte de fiecare masa,cu un pahar mare de apa! ele se umfla si astfel ai senzatia de satietate si mananci mai putin.sunt bune,pt ca ajuta si la tranzitul intestinal.si sunt f ieftine...in jur de 100 mii/cutie

lyly_ivan
16-10-2007, 00:42
eu iau heritage e lite si pot sa spun ca eu nu ar trebui sa slbesc dar eu am fost obsedata toata viata mea ca sunt grasa (am 1,65 m si 51 kg) dar cuaceste pastile iti taiecomplet pofta de mancare si nu ititrebe nimica si eu sunt pofticioasa dar poti sa imi pui un tort in fata ca nu imi trebe si mananc numai atunci cand imi e foame .
de slabit pe cantar nu imi apare decat vreo 2 kg desi iau demult pastile dar sa stiti ca se vede pe haine caci miam luat niste blugi acum 3 luni super faini si acma nu mai e nevoie sa ii mai deschid de nasturi ca pot sa ii dau si asa jos . aproape ca imi cad de pe mine

Printzy
28-10-2007, 12:41
Buna.Si eu as vrea sa incep acest tratament cu Lindaxa,dar ma tem foarte tare ca dupa ce il opresc voi pune la loc mult mai mult ca si cum as da jos,probabil.Nu stiu ce sa fac.Cate luni trebuie luate si cata pauza? Sau cum? Cosmeticiana mea a slabit foarte mult si arata minunat,zice ca se simte foarte bine.Dar apoi? Dupa sfarsirea tratamentului ce se va intampla? Ma gandesc ca daca ti dieta si faci sport nu te poti ingrasa la loc.Dar nu se stie niciodata.si nimeni nu vorbeste de asta.Va rog sa-mi raspundeti.Multumesc mult.

inginermiha
30-10-2007, 08:09
Buna fetelor, eu sunt demul inscrisa insa nu am mai scris demul.
AM reusit sa slabesc si eu mult acum un an dar am reuit aceasta vara sa pun iar pe mune vro 5 kg...de aceea am si eu o inntrebare, LINDAXA se elibereaza pe baza de teteta sau o putem lua direct din farmacie pentru ca m-am hot sa le iau si eu...Va multumesc si spor la treaba!!!!!!!

slabeste_acum
05-11-2007, 12:11
Buna!
Eu sunt mai noua pe aici....am observat discutiile voastre despre pastile pentru slabit....eu am 65kg in plus si inaltimea de 160 ....doctora mea nu vrea sa-mi prescrie pastile ptr slabit.....spune ea ca nu am nevoie.....ca pot slabi si fara ele...dar pana acum nu am nici un rezultat.....slabesc...ma ingras....si eu am folosit clarinol,regenon,....dar m-am ingrasat inapoi duna ce am terminat cura....
de aceea eu acum am apelat la herbalife....si ma simt bine deocamdata...
Intrebarea mea este ....daca este cineva care a folosit produse herbalife si a avut rezultate sau nu....va multumesc...va pup

anaxor86
09-11-2007, 10:00
SALUT..sunt si eu noua pe acest forum...Azi am inceput sa iau Lindaxa...prima zi...sunt foarte incantata..mi-a fost recomandat de medicul meu de familie care a slabit foarte mult cu acest medicament (nu stiu exact cat,dar cand l-am vazut am ramas "masca" :D ),iar sotia lui a slabit 23 de kg..nu stiu exact in cat timp...dar e mult.
Acum am 77 de kg...din pacate ...la o inaltime de 1.64 m...si as vrea sa ajung la 60 daca nu la mai putin.
Tin si un regim recomandat de un medic de la diabet(au crezut ai mei k am diabet..dar de fapt nu am ..mi-au iesit un pic mari analizele.dar le-am repetat si totul e ok),dar oricum mi-a prins bine "vizita "pana la d-na doctor...sa nu mai lungesc vorba..mi-a recomandat un regim cu 5 mese pe zi,astfel...
dimineata: cereale cu lapte slab sau iaurt slab
pe la 11-12: un fruct
la amiaz: piept de pui sau de vita slaba la gratar sau fiarta cu legume
pe la 17-18: un fruct sau un baton de slabit
iar la cina: legume sau piept de pui..

sunt tare curioasa care o sa fie rezultatele...sper sa slabesc..pt ca starea mea de spirit e deplorabila..poate regimul si faptul k m-am apucat de o cura de slabire (usor de tinut..dupa parerea mea) sa ma ajute.

va pup...si daca sunteti curioase o sa va tin la curent:*

Camitza_24
11-11-2007, 14:30
mai fetelor dar de lindaxa sau reductil a auzit cineva??..........sunt bune de ceva?

sorina_25
11-11-2007, 19:40
eu iti doresc multa bafta ... :D
eu sunt la a 13 a zi de lindaxa si dupa cum vezi nu am slabit decat 1.5 kg dar recunosc ca nu am tinut un regim ...doar m-am mai abtinut de la cate ceva si de 3 zile nu mai mananc nimic seara.
nu am efecte negative ...dar nu inteleg de ce nu slabesc ...ce se intampla..oricum voi continua pana termin cutia apoi o sa vad ce mai fac. am 1,64 si 63 kg acum :oops:
astept sa vad ce rezultate aveti si voi :wink:
eu ma gandesc sa trec de la lindaxa 10 la reductil 15 ..oare fac vreo prostie??? voi ce parere aveti???
pastilele le-am luat fara reteta deci dupa capul meu..acum nu stiu ce sa fac... :roll:

sorina_25
11-11-2007, 20:00
Buna fetelor, eu sunt demul inscrisa insa nu am mai scris demul.
AM reusit sa slabesc si eu mult acum un an dar am reuit aceasta vara sa pun iar pe mune vro 5 kg...de aceea am si eu o inntrebare, LINDAXA se elibereaza pe baza de teteta sau o putem lua direct din farmacie pentru ca m-am hot sa le iau si eu...Va multumesc si spor la treaba!!!!!!!

cum ai reusit sa slabesti si de ce nu adopti aceeasi strategie???
la mine in sv lindaxa si reductil se dau fara reteta...acum nu stiu daca in toata tara...intereseaza-te
eu mai intai am sunat la o farmacie sa vad daca au , cat costa si daca am nevoie de reteta (asta ca sa nu :oops: )...am fost poate lasa :oops:

anaxor86
12-11-2007, 07:05
din cate stui lindaxa se ia cu reteta si costa in jur de 60 de lei...
am inceput vineri si pana azi, adica luni, am dat jos 3kg..dupa cantarul meu:))...:D sunt super incantata..
oricum, o sa vad cu adevarat cat am slabit joi cand am sa ma duc la control...
bafta la toate...si pupuci

sorina_25
12-11-2007, 08:36
ma bucur ptr tine ...dar nu e cam mult in 3 zile 3 kg :shock: ??? se poate asa ceva :?: ??
poate ai eliminat apa...3 kg e f mult dar nah eu iti doresc sanatate si kg in minus ....ce fel de cantar ai?? :roll:

Camitza_24
12-11-2007, 08:48
Eu am slabit cu regenon vr 6 kg...dar dupa cum vedeti am pus inapoi trei :( ,....si cred ca a continuat pentru ca nu m-am mai cantarit de frica... :(
de aceea as apela de data asta la un specialist....

anaxor86
12-11-2007, 09:57
da...si mie mi se pare cam mult..dar cantarul meu asa arata...o sa vad joi cand ma duc la medic cate am slabit de fapt...
este foarte posibil ca (scuze cacofonia) cantarul meu sa nu fie bun...e din acela antic...sper sa nu fiu deceptionata joi cand am sa ma urc pe cantar la medic...
am sa va spun atunci joi seara cat am slabit de fapt...
mersi mult de urari:* si spor la slabit la toata lumea:)

Camitza_24
12-11-2007, 11:42
Trimis: Lun, 12.11.2007 8:57 am Titlul subiectului:

bravo voua fetelor care ati reusit sa slabiti!!! as incerca si eu o luna cu reductil si apoi cu lindaxa ca am inteles ca are mai putine efecte secundare.....voi ce ziceti? dati-mi un sfat va rog!
la doctor am incercat sa cer ajutor dar nu vrea sa-mi dea....a sp ca pot slabi si fara pastile...da pot dar dupa fiecare cura am pus inapoi chiar mai mult.... eu sper ca cu medicamente si cu o cura de slabire nu prea stricta sa nu mai pun inapoi...asta imi doresc de la aceste produse...ce credeti o sa ma ajute?....va rog daca puteti sa ma sfatuiti si pe mine cum sa fac ..
va multumesc!
astept raspunsul vostru...
_________________

marceluk
13-11-2007, 15:36
eu va spun di experienta mea . am folosit REGENON 3 luni si am slabit atat de mult incat nu ma mai cunosteau nici vecini.am fost asa de incantata de nici nu va imaginati .Dar ca intotdeauna trebuie sa existe acest dar,dupa aproximativ o luna au inceput problemele. Am inceput sa am palpitatii la inima sa tremur sa fiu nervoasa sa nu ma mai pot concentra si in cele din urma sa cad de pe picioare inconstienta
acum dupa 1 an de tratament cu vitamine perfuzii si multe altele pot sa zic ca sunt 80 % refacuta. Deci in concluzie nu merita sa-ti risti sanatatea ptr a slabii.Acum pe primul plan este sanatatea si dupa aceea kg in plus.nici nu va dati seama ce mult am suferit din aceasta cauza asa ca va rog nu incercati aceste produse ptr ca sunt foarte tentante si rezultatele se vad rapid dar si reactiile adverse vin pe masura>

anky
17-11-2007, 13:43
Xenical a folosit cineva ?

ingrid000
17-11-2007, 14:49
sunt mai multe produse clarinol de ex sau viaredin(da nu se mai fabrica).eu una am tinut acum mai mult timp cura cu viaredin si am slabit(nu mia stiu exact cat).a folosit cineva amix 200
??????????????
:?:

buna ,
am luat eu amix 200, bine inteles cum ma asteptam sunt o mare porcarie, nu am simtit nici o diferenta cand le luam, mai bun e clarinolul.
bafta

ingrid000
17-11-2007, 15:49
sunt mai multe produse clarinol de ex sau viaredin(da nu se mai fabrica).eu una am tinut acum mai mult timp cura cu viaredin si am slabit(nu mia stiu exact cat).a folosit cineva amix 200
??????????????
:?:

buna ,
am luat eu amix 200, bine inteles cum ma asteptam sunt o mare porcarie, nu am simtit nici o diferenta cand le luam, mai bun e clarinolul.
bafta

Camitza_24
19-11-2007, 21:36
La mine clarinol n-a avut nici un efect :?

MamiMoni
20-11-2007, 11:07
Eu am inceput de ieri sa iau clarinol si spirulina.
Am renutat las sucuri si am trecut pe apa plata.
Sper sa observ ceva efecte. Am 1.69 si acum 4 ani aveam 52 kg. ofof

anca1102
20-11-2007, 15:45
scriu pt cele ce folosesc reductil ;)
sunt la a 58-a pastila de reductil 10 mg, si sunt f multumita... poop si bafta la slabit...

inginermiha
21-11-2007, 13:04
fetelor eu sunt in a doua saptaman de lindaxa, efecte secundare nu am, si am slabit pana acum 1kg, nu mi se pare chiar bine...ramane sa mai vad...sa mai treaca timp si oricum de luna urmatoare trec pe lindaxa 15...sa vedem ce o fi!!!!! :(

anca1102
23-11-2007, 11:08
sfatul meu miha e sa nu te grabesti la 15 mg decat atunci cand vei simti ca organismul tau nu mai raspunde la 10 mg...daca treci direct la 15 mg, mai departe ce faci?

Bianca_soprano
08-01-2008, 11:07
Am citit aici k "nu exista pastile minune" va contrazic. Regenonul intrece orice asteptare, eu cu el pot slabi in 6 zile 6 kg , am slabit cu el 20 de kg acum 2 ani, problema lui este ca actioneaza la nivelul creierului mic si ieri am aflat k au existat si cazuri de deces. Eu am ajuns in ipostaza in care imi poti da o pastila care sa semene cu regenonul si sa slabesc. Ieri am fost la endocrinolog sa-mi citeasca analizele sa vada daca am glanda si nu am, asa k mi-a prescris lindaxa. I-am explicat si doctorei de regenon si a fost impotriva lui. Daca vrei sa slabesti pana in 10 kg eu zic totusi k e bun regenonul dar apoi trebuie sa inveti sa te mentii care e mai greu decat sa slabesti k eu am slabit 20 si le-am pus la loc din nesimtire evident... Nu stiu mare lucru de lindaxa... A luat cineva? Eu nu pot sa ma obisnuiesc cu gandul de a slabi 3 kg pe luna, inebunesc pt k eu 3 kg le dau in 3 zile si mie imi plac regimurile drastice si cu o evolutie rapida. Sunt nebuna stiu (regenonul isi face efectul :lol: ) O sa ma criticati stiu dar eu nu pot sa cred k in 30 de zile un om poate slabi doar 2-4 kg , macar 10 pe luna si tot e bine dar 4 sunt mult prea putine specific,pt o greutate mare. Mai specific si faptul k sunt cu analizele la zi care sunt f bune in ciuda faptului k beau cola zero de care nu ma pot lipsi (si cand am slabit 20 de kg am continuat sa beau si slabeam) si am luat regenon. M-am apucat de regim ieri cu acest lindaxa la recomandarea medicului. Poate imi spuneti si mie despre acest medicament mai multe

anca1102
08-01-2008, 13:34
...stai linistita, nu esti nebuna :)) nu esti singura careia ii plac regimurile scurte si drastice care fac ,,minuni" cu tine...eu in urma acestor diete am trecut de la 55kg la 8okg...MISTO NU??? Eu am luat Reductil timp de 3 luni la recomandarea medicului...am intrerupt tratamentul acum 3 saptamani timp in care am facut excese cu nesimtire asa ca de sarbatori :)) dar nu am luat mai mult de 2-3 kg la loc...mai ales ca m-am intalnit cu prietenii si ei ma stiau ca asta vara (80kg) si nu trebuie sa mai zic ce ochi au facut cand m-au vazut cu 17kg mai slaba...asa ca nu puteam sa fiu snoaba si sa nu mananc :))...ma simt ffff bine in pielea mea acum...Vreau sa reiau tratamentul dar cu Lindaxa care stiu ca are aceeasi compozitie ca si Reductilul doar ca e cu vreo 20 RON mai ieftin. Eu sunt ffff multumita de pastile pana acum deoarece am slabit in timp, sub supravegherea medicului, nu mi-am pus organismul in pericol, si mai ales ca dupa ce am intrerupt tratamentul nu am explodat ca un popcorn asa cum pateam de obicei dupa alte diete drastice (5-10kg in prima saptamana)...aceste 2-3 kg pe care le-am pus la loc in 3 saptamani se datoreaza nesimtirii mele de a ma indopa cu tot felul de bunatati de la dulciuri la porcarii (preparate din porc) la orice ora din zi si din noapte (mai ales noaptea ca doar atunci te apuca toate poftele :)) ) Altceva nu stiu ce sa-ti mai spun. Daca vrei sa stii ceva anume, astept intrebari. Pana atunci ...te pwp si bafta la slabit!!!

anca1102
08-01-2008, 13:41
...am uitat sa zic ca nu gasesc Lindaxa in farmacii, nu mai au pe stoc, si caut de cateva zile...asa ca azi l-am trimis pe prietenul meu la farmacie ca sa-mi faca comanda...peste cateva zile reiau tratamentul...abia astept...mai ales ca mi s-a schimbat alintul :) de la balenutza la scobitoare :) sunt sigura ca intelegeti ceea ce simt eu acum ;) Va pwp...

Bianca_soprano
08-01-2008, 17:08
Buna Anca ma bucur pt tine k ai slabit, cunosc si eu sentimentul :bang: ajunsesem la 68 de kg de la 90 daca ti-arat poza facuta cand aveam 68 si una acum nu-ti vine sa crezi :crying: Cu regenon parca nu-ti trebuia vointa :oops: cu Lindaxa insa da k pofta de mancare revine dupa cateva ore dupa ce ai luat pastiluta. La regenon eram obisnuita sa iau 3 pastile pe zi si o luam la ora 12, 15 si 18 si ma simteam bine, adik chiar nu mi-era foame. Cu LINDAXA mi-e cam fomitza :oops: Ieri mi-a cumparat mama si Regenon , daca nu pot sa tin cu Lindaxa revin la el k mie chiar nu-mi face rau.

anca1102
08-01-2008, 18:12
stiu ca Lindaxa e facuta de Zentiva si eu am reticente in privinta medicamentelor facute de ei...Eu iau Aulin pt durerile menstruale si acum de sarbatori n-am gasit, iar farmacista mi-a dat un inlocuitor cu aceeasi concentratie...nu mai zic ca am luat 5 pastile si degeaba...dupa care am luat Aulin... Sper sa nu patesc la fel si cu Lindaxa...pt 20 RON chiar nu merita sa ma joc asa...deja am facut comanda si am platit 50 RON avans... cu Reductil era totul ok...luam o pastiluta dimineata si chiar nu mi-era foame deloc... tu cat dadeai pe Regenon intr-o luna???

Bianca_soprano
08-01-2008, 21:11
Regenonul e mai ieftin si parerea mea mai bun costa 205.000 , s-a mai ieftinit k era 250.000 60 de pastile care te tin 20 de zile :wink:

anca1102
08-01-2008, 22:10
acum daca tot am facut comanda pt Lindaxa voi merge mai departe....sper sa merite...daca nu...ma intorc la Reductil...cel putin asta stiu ca mi-a fost bine cu el...

AdrianaP.
12-01-2008, 04:02
:hi: Eu personal nu am deloc incredere in pastilele de slabit. Am luat si eu candva Metabol. O mare tampenie, aceste pastile cica in mod special elimina pofta de dulciuri....pe naiba; cat am luat pofteam cu nesimtire dulciuri. Si ia uitati aici un citat din prospect: "Din acest motiv nu trebuie să țineți regim sau să faceți sport zi și noapte, deoarece Metabol are grijă de accelerarea metabolismului.
Cu toate că administrarea Metabolului nu este condiționată de nici un fel de regim dietetic, respecatrea regulilor alimentației normale și exercițiile fizice sunt foarte importante.". Fragment pe care sigur l-ati intalnit in prospectul a multe pastile de slabit. Toate reclamele la pastile de slabit spun: nu trebuie sa va abtineti de la mancare, nu necesita efort fizic, iar in prospect (undeva jos de tot si mic) scrie: este recomandat sa se tina un regim alimentar precum si exercitii fizice. Deci pt ce mai luam acele pastile...???!!! :-k Am mai luat si Ayur Slim, la recomandarea endocrinologului, fara nici un efect, normal. Eu va spun sigur ca nu stiu daca 10% din medici (si aici ma refer la toate specializarile posibile) recomanda un produs medicamentos pt ca au cu adevarat incredere in el sau sunt multumiti de rezultate. Ei recomanda in functie de beneficiile pe carele au de la firmele producatoare sau in functie de relatia pe care o au cu reprezentantul firmei respective. Iar din cate am inteles, firma care promoveaza Reductil a avut o serie de proiecte la medici, deci... Eu am fost la un medic care a luat Reductil pt ca primise o mostra, (nu-si facuse nici o analiza inainte), dupa spusele ei cica slabise... eu nu am vazut nici o diferenta. Si imi recomanda si mie acest produs, fara sa-l cer , fara sa-l vreau si fara sa ma intrebe nimic de sanatate (de analize nici nu s-a pus problema), chiar mi-a bagat pe gat o reteta cu toate ca i-am zis ca nu vreau nici un fel de pastile. Iar la farmacie sigur poti sa cumperi Reductil fara reteta, adica nici o farmacista nu e atat de fraiera incat sa refuze sa vanda un produs care e destul de scump, totusi au si ele un targhet de atins.... :lol:
Deci sfatul meu regimul alimentar si exercitiile sunt sfinte!
Salutari si succese nebanuite! :smile_wink:

daca da de care..si unde se gasesc..si daca sunt bune..va rog..astept niste sfaturi :(

AdrianaP.
12-01-2008, 04:03
bravooooo gaviotas, foarte bine spus. :clap2:

eu am luat viaredin si nu sa intamplat nimic.nu stiu de ce tre sa fim asa negativisti.majoritatea produselor de gen sunt facute din plante..

Si otravurile sunt facute tot din plante. :roll:

AdrianaP.
12-01-2008, 04:10
buna Anca
iti impartasesc parerea in privinta produselor de la Zentiva. Ei sunt o firma de produse generice (adica copii), nici unul din produsele lor nu e original, ei scot doar copii. e adevarat ca uneori o copie poate fi maibuna decat originalul (destul de rar), insa aici e vorba de copii care au ceva in plus fta de un produs oriinal, ori Zentiva nu face decat sa le copie ca atare, nu imbuntateste nimic. tatal meu a cuparat un produs de laei si a facut o hipotensiune de toata fumusetea, asa ca sa nu mai aud de ei.
toate bune!

stiu ca Lindaxa e facuta de Zentiva si eu am reticente in privinta medicamentelor facute de ei...Eu iau Aulin pt durerile menstruale si acum de sarbatori n-am gasit, iar farmacista mi-a dat un inlocuitor cu aceeasi concentratie...nu mai zic ca am luat 5 pastile si degeaba...dupa care am luat Aulin... Sper sa nu patesc la fel si cu Lindaxa...pt 20 RON chiar nu merita sa ma joc asa...deja am facut comanda si am platit 50 RON avans... cu Reductil era totul ok...luam o pastiluta dimineata si chiar nu mi-era foame deloc... tu cat dadeai pe Regenon intr-o luna???

anca1102
12-01-2008, 15:50
cam asta e adevarul, ai dreptate...eu sunt la a 2-a pastila de Lindaxa si vreau sa zic ca am o ciocolata in fata pe care nu o desfac pt ca nu vreau eu si pt ca am vointa(deocamdata)...dar cu Reductilul a fost alta poveste...in prima saptamana si chiar din prima zi doar daca-mi spuneai cuvantul "mancare" imi venea sa vomit de parca as fi avut stomacul plin, sa nu mai zic de sucuri sau dulciuri la care ma uitam de parca as fi plutit toata viata in ele si acum mi-era sila :)) nu puteam manca mai mult decat o portocala pe zi...drept pt care n-am slabit decat 1 kg in primele 10 zile...pe urma a fost bine si mancam putin si des adica 3 mese + 1-2 gustari(fructe) si slabeam cam 1kg la 3 zile...deja mi-e dor de Reductil :))

Ana-Maria11
30-01-2008, 23:04
am tot citit posturile voastre despre tot felul de pastile de slabit. stiu pers care au clarinol si au pus dublu dupa ce au terminat. mie mi-a recomandat lindaxa d-na doctor ginecolog. in principiu nu imi fac probleme ca nu vor da rezultate sau voi avea cine stie ce reactii adverse pt ca am un corp sanatos. singura mea problema este ca st extrem de pofticioasa (si mai gatesc si bine si nu ma laud ci asha zic altii). eu am nevoie sa imi reduca pofta de mancare. cel mai lung regim al meu a tinut 2 sapt, si chiar si atunci am calcat in strachini. a fost din ala disociat. cu miscarea... iar las de dorit si la acest capitol, nu de akta dar m-am lenevit. plus ca nici nu dorm bine noaptea si asta ma efecteaza. eu o sa va dau id meu de mess: angelov212005@yahoo.com. cine doreste sa vb cu mine, sau sa ne sustinem intre noi va primesc cu mare drag in lista mea :hug: :pupic: . o sa incep si un soi de regim persoanl, fara dulciuri sucuri (of scumpa mea coca-cola :(( ) din astea clasice. va pup pe toate si va astept cu un add.

Ana-Maria11
30-01-2008, 23:07
am uitat sa va spun ca am 1.69 si 69 de kg. in viata mea nu am avut mai mult de 64 de kg. este ceva grav la mine, da stiu pot slabi cu miscare sau regim dar comoditatea :D . in vremurile bune care nu sunt mai departe de acum un an aveam 58-59, maxim 61 de kg
oricum eram :lol: . pupici

anca1102
31-01-2008, 11:21
daca zici ca nu poti renunta la pofte sa stii ca lindaxa de 10mg este f slaba in comparatie cu reductil de 10mg cu toate ca in prospect scrie aceeasi concentratie...iti zic din proprie experienta si nu numai...eu iau acum lindaxa de 10mg pt ca erau mai ieftine, dar daca stiam ca efectul e mai slab at nu mai renuntam la reductil...comparatia e ceva de genul reductil 10mg=lindaxa 15mg...spor la slabit...pup u

Ana-Maria11
31-01-2008, 21:32
nu e vb ca nu pot renuntza absolut deloc la pofte, ca pot sa nu mananc, dar cand ma uit la ceva ce imi place salivez de mor :D. si oricum trebuie neaparat sa slabesc asha ca o sa imi pun la bataie toata vointa pe care o am. multumesc de incurajare. pupici

anca1102
31-01-2008, 22:26
traiasca reductil-ul !!! :) am scapat de pofte :)

Ana-Maria11
31-01-2008, 23:38
eu o sa raman la lindaxa pt ca mi-a fost recomandat de doctor si nu vreau sa iau ceva de capul meu o sa va tin la curent cu evolutia mea... mai bine spus involutia in kilograme :D pupici fetele

AdrianaP.
01-02-2008, 00:02
Buna Ana,
Lindaxa e acelasi lucru ca si Reductil (are aceeasi substanta activa), numai ca Reductil e produsul original (de asta e si mai scump si mai bun) iar Lindaxa e un generic (copie). Deci ce alegi, o copie sau originalul? :wink:


eu o sa raman la lindaxa pt ca mi-a fost recomandat de doctor si nu vreau sa iau ceva de capul meu o sa va tin la curent cu evolutia mea... mai bine spus involutia in kilograme :D pupici fetele

anca1102
01-02-2008, 13:15
Buna Ana,
Lindaxa e acelasi lucru ca si Reductil (are aceeasi substanta activa), numai ca Reductil e produsul original (de asta e si mai scump si mai bun) iar Lindaxa e un generic (copie). Deci ce alegi, o copie sau originalul? :wink:


eu o sa raman la lindaxa pt ca mi-a fost recomandat de doctor si nu vreau sa iau ceva de capul meu o sa va tin la curent cu evolutia mea... mai bine spus involutia in kilograme :D pupici fetele
subscriu pt adriana ;) pupici

MARYAG
04-02-2008, 15:39
daca da de care..si unde se gasesc..si daca sunt bune..va rog..astept niste sfaturi :(

incearca si cu cafea sanatoasa :D

MARYAG
04-02-2008, 17:49
suplimente nutritive plus bea cafea sanatoasa in fiecare zi si vei vedea rezultate cu siguranta www.GoodForYouCoffee.com a intrat si in Romania www.ganoexel.com.ro

loredana0212
05-02-2008, 12:40
buna ziua! sunt noua pe acest forum si as vrea sa ma lamureasca cineva! astazi am inceput tratamentul cu lindaxa 10, dar de vreo 3 saptamani beau zilnic si un ceai pentru slabit. intrebarea este daca stie cineva cum ar trebui sa procedez in continuare? sa beau si acest ceai, sau sa renunt la el si sa continui doar cu lindaxa. va multumesc si sper ca ma puteti lamuri.

anca1102
05-02-2008, 13:11
buna loredana, avand in vedere ca unul din posibilele efecte secundare ale sibutraminei este constipatia, eu iti recomand sa bei in continuare ceaiuri care sa te ajute in tranzitul intestinal...
eu beau zilnic ceai verde...
spor la slabit

mish77
06-02-2008, 15:11
buna,fetelor! :)
de ceva timp tot citesc pe forum despre pastilele care ajuta la slabit si taaaare a vrea sa incerc si eu.adevarul e ca m-as putea lipsi de vreo 20 kg si nu stiu cum sa fac.apropo,am 1.80 m si 92 kg.cu care sa incep?lindaxa sau reductil?ce imi puteti spune despre constipatie,palpitatii si insomnie?ati avut probleme de genul asta?

anca1102
06-02-2008, 16:45
mish, eu zic sa incepi cu un control medical si mai apoi sa te gandesti la pastile, ca s-ar putea sa nu ai voie sa le iei...
daca totusi vrei sa intelegi ceva din banii astia cheltuiti, eu iti recomand reductil si nu lindaxa...
despre constipatie ce pot sa zic, eu am avut probleme cu tranzitul si inainte de a lua pastile, dar ca sa fiu linistita beau ceai verde...
palpitatii si ameteli am avut la inceputul tratamentului cateva zile, apoi mi-au trecut si ma simt excelent si acum...
nici cu insomniile nu am probleme...
atat eu cat si prietenele mele care iau reductil ne simtim ok, inafara celor cateva zile la inceput cand a fost putin ciudat...
cam atat...te pup si spor la slabit... :wink:

mish77
06-02-2008, 16:54
dar ce analize trebuie sa faci ca sa poti lua pastilele?ce medic imi poate recomanda pastilele?

anca1102
06-02-2008, 19:04
vb cu medicul de familie, nutritionistul sau endocrinologul...
nu trebuie sa fii hipertensiv in primul rand, sa tolerezi sibutramina, sa nu ai hipertiroidism s.a.
un medic te-ar lamuri mai bine...
eu mi-am facut analize la sange si mi-a verificat tensiunea...

red label
07-02-2008, 22:03
Am 1.65m si 68 kg.De azi am inceput sa iau lindaxa 10 mg.Va tin la curent cu efectele sale!

anca1102
07-02-2008, 23:00
te asteptam la noi...
pupici

bigu.mihaela
08-02-2008, 11:00
Buna, fetelor, mi-a atras atentia titlul si nu puteam sa fiu indiferenta, mai ales ca am fost si eu o adepta a acestor "ajutoare" in lupta cu Kg, am incercat si eu pe propria piele tot ce era nou in materie si.......numai dezamagiri, sau rezultate doar pe moment.Vreau sa spun ca pana nu m-am calmat si sa-mi pun ordine in alimentatie si in ganduri(pt. ca eram obsedata sa slabesc si din aceasta cauza eram foarte stresata) nu am putut sa slabesc, acum am inceput sa slabesc, usor si fara sa ma mai stresez, incerc pe cat posibil sa-mi numar caloriile si sa nu depasesc 1200(uneori pot, alteori nu) si ceea ce ma ajuta f. mult sa mananc mai putin si sa nu sufar de foame cred ca este de la faptul ca iau cate 10 pastile de Diombibra(sigur ati auzit de ele, sunt din tarate)si cate o pastila de concentrat de otet de mere inainte de fiecare masa.Sunt foarte multumita si va recomand cu caldura sa incercati sii voi, e cat se poate de sanatos.....

bigu.mihaela
08-02-2008, 11:08
Scuze, am vrut sa scriu DIOMFIBRA....

red label
08-02-2008, 20:35
Am auzit si eu de diomfibra,de fapt...m-am interesat de tot ceea ce ar putea ajuta la pierderea kg...Regenon,reductil,garcinia cambodgia,diete..sirul e prea lung.
Personal am ales Lindaxa pentru ca e singurul care ar putea sa-mi taie pofta exagerata de mancare...foamea mea este de natura "psihica".Cineva imi spunea ca "in viatza poti sa te superi pe orice,numai pe mancare nu".
Iau doar de 2 zile dar deja simt efectele in acest sens.Nu stiu daca e vb de autosugestie,e prea devreme sa ma pronuntz dar va tin la curent.
Mi-am impus sa tin un regim alimentar corect,asta insemnand :legume,fructe,iaurt,carne slaba,oua.Toate fierte sau crude dupa caz.
Nu le combin,intre mese trebuie sa fie un interval de 2 ore,cate 5-6 mese pe zi,cantitate minima.
Sport...cateva exercitii pe zi.
Voi reusi sa slabesc pentru ca VREAU,iar voi fetelor trebuie sa ganditi la fel.
Stresul si gandul de "dieta" nu ne sunt prielnice.

red label
08-02-2008, 20:39
Anca ,sper ca impreuna cu toate fetele de pe forum sa reusim sa ne atingem tzelul!

anca1102
09-02-2008, 12:49
pai daca ne sustinem ne va fi mult mai usor...
pupici si spor la slabit :wink:

superslim
11-02-2008, 19:45
Am 1.65m si 68 kg.De azi am inceput sa iau lindaxa 10 mg.Va tin la curent cu efectele sale!

"de ce nu incerci cu altceva? Eu am slabit 10 kg in 1 luna si jumatate cu capsule chinezesti. La 1,72 h am avut 77 kg, acum am 66 si nu mai iau de o luna de zile, nu m-am mai ingrasat ci din contra am mai slabit 1 kg. Exista doar cateva mici secrete. Da-mi mesaj pe PM daca te pot suna la nr afisat de skype. O zi buna"

superslim
11-02-2008, 19:48
dar ce analize trebuie sa faci ca sa poti lua pastilele?ce medic imi poate recomanda pastilele?


de ce nu incerci cu altceva? Eu am slabit 10 kg in 1 luna si jumatate cu capsule chinezesti. La 1,72 h am avut 77 kg, acum am 66 si nu mai iau de o luna de zile, nu m-am mai ingrasat ci din contra am mai slabit 1 kg. Exista doar cateva mici secrete. Da-mi mesaj pe PM cu un nr de telefon. O zi buna.

superslim
11-02-2008, 19:57
De ce nu incercati capsulele chinezesti. Sunt facute doar din plante si fructe, nu contin nimic chimic si dau rezultate sigure. Sunt chiar indicate la obezitatea refractara. La 1,72 h am avut 77 kg, acum am 66 si nu mai iau de o luna de zile, nu m-am mai ingrasat ci din contra am mai slabit 1 kg. Exista doar cateva mici secrete ce trebuie respectate. Mai am inca o duzina de pritene care au slabit. Nu au efecte adverse. Containdicatii obisnuite: tinerii sub 16 ani, femeile gravide, boli inima, rinichi, tensiune. Cine doreste detalii sau vrea sa le procure sa-mi scrie la id superslimming pe yahoo sau aici in PM.

Succes la slabit

anca1102
11-02-2008, 23:05
pai de ce in pm si nu pe forum? poate sunt si altii interesati...sa vedem :roll:

iohana
11-02-2008, 23:19
probabil pt ca ar fi considerata reclama, mai ales ca a zis ca pe cei interesati ii poate ajuta sa le procure, si pe site nu poate posta firma si alte detalii de genul acesta

anca1102
12-02-2008, 00:07
dap :roll: nu detaliile astea ne intereseaza mai intai...ci cum actioneaza, cum le iei, cat timp, cam cat costa...asta nu poate fi reclama ca doar zice ca e un produs incercat pe pielea ei... :wink:

iohana
12-02-2008, 00:13
ziceam si eu pt ca stiu ca au mai fost discutii de genul asta si inca foarte multe.....nu am de unde sa stiu exact de ce a ales sa faca asa...

anca1102
12-02-2008, 00:15
pai asta incercam si eu sa aflu...

superslim
12-02-2008, 10:48
Se ia cate o capsula dimineata, inainte sau dupa micul dejun, din experienta recomand a nu se lua dupa ora 13. Regleaza metabolismul, sunt facute doar din plante si fructe originare China. De ce zic ca sunt extraordinare? De ex. cand am ajuns la 77 kg, si nu ma mai ajuta nici o cura de slabire m-am hotarat sa iau aceste pastilute. Asta se intampla prin august anul trecut. Avand o experienta neplacuta cu REGENON-ul, acum 2 ani, cand am slabit cu el, dar am trecut prin multe chinuri datorita efectelor negative (ameteli, palpitatii, nopti albe, etc), mi-au trebuit 2 luni de tatonari pana sa ma hotarasc sa iau alt fel de pastile. Afland ca li s-a facut analiza continutului si ca intr-adevar nu contin nimic chimic am zis hai sa incerc. Mai aveam o prietena intro situatie similara, avea ca si mine peste 15 kg peste greutatea ideala si am inceput amandoua. Deci la sfarsitul lui octombrie ne-am apucat de pastilute. Observatii:
- mi-au taiat pofta de mancare, prietenei mele i-au taiat pofta de dulce (manca si 2 ciocolati pe zi)
- o singura neplacere cauzeaza si anume o uscaciune enervanta a gurii, dar tot raul spre bine, am baut la lichide de mi s-a acrit, vorba vine :D , deoarece e indicat consumul de 2 l pe zi. Asa si acum in prezent ii consum.
- in decembrie la sfarsit am terminat cura de 2 luni
- eu am dat jos intro luna jumatate 10 kg
- pritena mea fiind mai activa si facand si exercitii pe bicicleta a dat jos 12 kg
- cu sarbatorile aferente si concediul la ski, am pus in ianuarie 1 kg inapoi, dar care in prezent l-am dat jos, chiar cu inca un kg
- m-am obisnuit sa manc cat e necesar, acum am 66 kg
- secretul consta in scoaterea treptata a pastilei din cura
- dupa o luna jumatate cand am ajuns la 67 kg, am inceput sa iau pastila 1 zi da, 1 zi nu, asta timp de o saptamana, dupa care, am luat-o 1 zi da 2 zile nu inca o saptamana
- in prezent iau cate o pastila dupa zilele rosii, cand pofta de mancare este mai accentuata
- astfel, mai multe prietene care imi stiau statura imensa, au tinut si ele cura si pot zice ca suntem deja 20 de gagici mai slabe ci mai sigure pe ele
- adevarul este ca eu sunt cea mai buna reclama
- ce am mai observat este ca se da jos foarte mult din cm, eu aveam un colac imens pe talie, iar la 68-69 kg inainte, nu puteam sa port bluze mulate pe talie, acum la 69 am putut purta orice bluza din dulap
- daca inainte la 69 eram considerata grasa si si aratam asa, acum cand am ajuns la 69 faceam parte din categoria celor ce arata bine
- e surprinzator dar si mie imi era greu sa cred ca sunt considerata slaba, cu toate ca am 66 kg, inainte eram perceputa asa doar la 62-63 kg
- ce pot zice de cm, am dat jos 20 cm din circumferinta soldurilor
- pacat ca nu va pot da mai multe masuratori comparative, insa am avut o perioada foarte agitata cu pensiile private si nu am mai avut obsesia de a ma masura saptamanal
Eu sunt o persoana care a avut mereu probl cu greutatea si am o agenda in care de cel putin 2 ori pe an , cand tineam cure, imi notam toate masurile inainte si dupa. Poate unele o sa zica de ce nu fac sport si va impui capul cu pastilele minune. Le voi raspunde ca si pritenului meu cu vechime (5 ani) ca in afara de faptul ca imi intaresc muscii, mi se ridica fundul si abdomenul e mai tare, cantarul imi arata mai mult si nicidecum mai putin. Mai mare frustrare ca asta, dupa un antrenament intensiv la sala, adica 3 luni, cate 5 zile pe saptamana, cu cate 2 sedinte de aerobic, una mai strong si alta la usoara, care desi e greu de crezut continea aprox 200 de abdomene, m-am ingrasat 5 kg. De ce mentionez asta, fiindca sus numitul, adica colegul de pat, imi zicea ca de aia sunt grasa ca nu fac sport. Si ca sa ii demonstrez ca eu chiar am probleme metabolice si sportul nu ma ajuta in lupta cu kg, am facut-o si pe asta. De atunci, cu toate ca 3 ani la rand imi tot zicea ca sportul ajuta, acum nici nu mai deschide gura. Am uitat sa va spun ca am diabet de la 18 ani, adica de 12 ani. Tot ce manc se depune. Pastilutele au containdicatii la diabet dar fiind mai multe forme, eu controlandu-mi foarte bine glicemia si boala, am incercat. Si regenonul e contraindicat, dar de fiecare data am consultat medicul de familie si diabetologul. Nu mi-au recomandat cu "drag" dar nici nu au zis nu. In afara de asta, a fost ca un facut, dar mi-am facut o tura de analize in august deoarece mi le-a solicitat nutritionistul (am apelat inclusiv la nutritionist si nu a fost ieftin si nu mi-a zis nimic din ce nu stiam, inca chiar a sugerat si cu gura si cu privirea ca singura problema a mea este cantitatea ce o mananc nu calitatea), dupa care si in luna noiembrie le-am refacut, asta deoarece erau analizele acelea cu gratuitate de la stat, din program, ce vin prin posta. Va pot spune ca nu apare nici o modificare.
Tot ce am spus aici pot demonstra : va pot da copii dupa pritena mea agenda greutatilor, dupa foile de analize, poze.
Ce imi pare rau este ca nu am fost inspirata sa imi pozez si prietenele inainte si dupa cura.
Oricum, eu sunt incadrata acum la categoria slabe, iar daca vreti si voi e placerea mea. Stiu ce inseamna sa fii gras, stiu acum ce inseamna dupa mult timp sa atragi privirile.
Pastilutele nu sunt foarte ieftine, e o suta saptezeci ron cutia, pe o luna de zile. Ce pot sa va spun este ca pentru prima luna ies banii mai greu, dupa aia ies de la sine.
Daca mai aveti intrebari, cu drag va raspund.

Va pup, si sa ne vedem ma slabe

superslim
12-02-2008, 10:55
probabil pt ca ar fi considerata reclama, mai ales ca a zis ca pe cei interesati ii poate ajuta sa le procure, si pe site nu poate posta firma si alte detalii de genul acesta


Se ia cate o capsula dimineata, inainte sau dupa micul dejun, din experienta recomand a nu se lua dupa ora 13. Regleaza metabolismul, sunt facute doar din plante si fructe originare China. De ce zic ca sunt extraordinare? De ex. cand am ajuns la 77 kg, si nu ma mai ajuta nici o cura de slabire m-am hotarat sa iau aceste pastilute. Asta se intampla prin august anul trecut. Avand o experienta neplacuta cu REGENON-ul, acum 2 ani, cand am slabit cu el, dar am trecut prin multe chinuri datorita efectelor negative (ameteli, palpitatii, nopti albe, etc), mi-au trebuit 2 luni de tatonari pana sa ma hotarasc sa iau alt fel de pastile. Afland ca li s-a facut analiza continutului si ca intr-adevar nu contin nimic chimic am zis hai sa incerc. Mai aveam o prietena intro situatie similara, avea ca si mine peste 15 kg peste greutatea ideala si am inceput amandoua. Deci la sfarsitul lui octombrie ne-am apucat de pastilute. Observatii:
- mi-au taiat pofta de mancare, prietenei mele i-au taiat pofta de dulce (manca si 2 ciocolati pe zi)
- o singura neplacere cauzeaza si anume o uscaciune enervanta a gurii, dar tot raul spre bine, am baut la lichide de mi s-a acrit, vorba vine , deoarece e indicat consumul de 2 l pe zi. Asa si acum in prezent ii consum.
- in decembrie la sfarsit am terminat cura de 2 luni
- eu am dat jos intro luna jumatate 10 kg
- pritena mea fiind mai activa si facand si exercitii pe bicicleta a dat jos 12 kg
- cu sarbatorile aferente si concediul la ski, am pus in ianuarie 1 kg inapoi, dar care in prezent l-am dat jos, chiar cu inca un kg
- m-am obisnuit sa manc cat e necesar, acum am 66 kg
- secretul consta in scoaterea treptata a pastilei din cura
- dupa o luna jumatate cand am ajuns la 67 kg, am inceput sa iau pastila 1 zi da, 1 zi nu, asta timp de o saptamana, dupa care, am luat-o 1 zi da 2 zile nu inca o saptamana
- in prezent iau cate o pastila dupa zilele rosii, cand pofta de mancare este mai accentuata
- astfel, mai multe prietene care imi stiau statura imensa, au tinut si ele cura si pot zice ca suntem deja 20 de gagici mai slabe ci mai sigure pe ele
- adevarul este ca eu sunt cea mai buna reclama
- ce am mai observat este ca se da jos foarte mult din cm, eu aveam un colac imens pe talie, iar la 68-69 kg inainte, nu puteam sa port bluze mulate pe talie, acum la 69 am putut purta orice bluza din dulap
- daca inainte la 69 eram considerata grasa si si aratam asa, acum cand am ajuns la 69 faceam parte din categoria celor ce arata bine
- e surprinzator dar si mie imi era greu sa cred ca sunt considerata slaba, cu toate ca am 66 kg, inainte eram perceputa asa doar la 62-63 kg
- ce pot zice de cm, am dat jos 20 cm din circumferinta soldurilor
- pacat ca nu va pot da mai multe masuratori comparative, insa am avut o perioada foarte agitata cu pensiile private si nu am mai avut obsesia de a ma masura saptamanal
Eu sunt o persoana care a avut mereu probl cu greutatea si am o agenda in care de cel putin 2 ori pe an , cand tineam cure, imi notam toate masurile inainte si dupa. Poate unele o sa zica de ce nu fac sport si va impui capul cu pastilele minune. Le voi raspunde ca si pritenului meu cu vechime (5 ani) ca in afara de faptul ca imi intaresc muscii, mi se ridica fundul si abdomenul e mai tare, cantarul imi arata mai mult si nicidecum mai putin. Mai mare frustrare ca asta, dupa un antrenament intensiv la sala, adica 3 luni, cate 5 zile pe saptamana, cu cate 2 sedinte de aerobic, una mai strong si alta la usoara, care desi e greu de crezut continea aprox 200 de abdomene, m-am ingrasat 5 kg. De ce mentionez asta, fiindca sus numitul, adica colegul de pat, imi zicea ca de aia sunt grasa ca nu fac sport. Si ca sa ii demonstrez ca eu chiar am probleme metabolice si sportul nu ma ajuta in lupta cu kg, am facut-o si pe asta. De atunci, cu toate ca 3 ani la rand imi tot zicea ca sportul ajuta, acum nici nu mai deschide gura. Am uitat sa va spun ca am diabet de la 18 ani, adica de 12 ani. Tot ce manc se depune. Pastilutele au containdicatii la diabet dar fiind mai multe forme, eu controlandu-mi foarte bine glicemia si boala, am incercat. Si regenonul e contraindicat, dar de fiecare data am consultat medicul de familie si diabetologul. Nu mi-au recomandat cu "drag" dar nici nu au zis nu. In afara de asta, a fost ca un facut, dar mi-am facut o tura de analize in august deoarece mi le-a solicitat nutritionistul (am apelat inclusiv la nutritionist si nu a fost ieftin si nu mi-a zis nimic din ce nu stiam, inca chiar a sugerat si cu gura si cu privirea ca singura problema a mea este cantitatea ce o mananc nu calitatea), dupa care si in luna noiembrie le-am refacut, asta deoarece erau analizele acelea cu gratuitate de la stat, din program, ce vin prin posta. Va pot spune ca nu apare nici o modificare.
Tot ce am spus aici pot demonstra : va pot da copii dupa pritena mea agenda greutatilor, dupa foile de analize, poze.
Ce imi pare rau este ca nu am fost inspirata sa imi pozez si prietenele inainte si dupa cura.
Oricum, eu sunt incadrata acum la categoria slabe, iar daca vreti si voi e placerea mea. Stiu ce inseamna sa fii gras, stiu acum ce inseamna dupa mult timp sa atragi privirile.
Pastilutele nu sunt foarte ieftine, e o suta saptezeci ron cutia, pe o luna de zile. Ce pot sa va spun este ca pentru prima luna ies banii mai greu, dupa aia ies de la sine.
Daca mai aveti intrebari, cu drag va raspund.

Va pup, si sa ne vedem ma slabe

iohana
12-02-2008, 12:03
bun asta am inteles....dar cum se numesc si de unde se pot procura ... daca nu vrei sa scri aici trim mp ... eu nu am zis ca faci reclama ( apropo, din partea mea ar putea face oricine orice fel de reclama :D nu am nici o legatura ) dar cautam un motiv pt care nu ai postat datele direct pe forum...sper ca nu am fost inteleasa gresit

superslim
12-02-2008, 12:29
bun asta am inteles....dar cum se numesc si de unde se pot procura ... daca nu vrei sa scri aici trim mp ... eu nu am zis ca faci reclama ( apropo, din partea mea ar putea face oricine orice fel de reclama :D nu am nici o legatura ) dar cautam un motiv pt care nu ai postat datele direct pe forum...sper ca nu am fost inteleasa gresit

se cheama super slim si le pot procura eu

iohana
12-02-2008, 14:15
poate un pret si cate tablete sunt in cutie ar ajuta pe multa lume...zic si eu

iohana
12-02-2008, 14:18
te superi daca te intreb ce firma le produce? vreau sa citesc si eu mai multe pe net despre minunatiile astea....
ma intereseaza si "partea proasta"...efecte adverse si chestii de genul asta...

josephin
12-02-2008, 15:13
buna,fetelor! :)
de ceva timp tot citesc pe forum despre pastilele care ajuta la slabit si taaaare a vrea sa incerc si eu.adevarul e ca m-as putea lipsi de vreo 20 kg si nu stiu cum sa fac.apropo,am 1.80 m si 92 kg.cu care sa incep?lindaxa sau reductil?ce imi puteti spune despre constipatie,palpitatii si insomnie?ati avut probleme de genul asta?

Eu am reusit cu pastile de ceai verde , am dat jos 9 kg ti le recomand cu mare placere , in primul rand sunt naturale 100 % si nu au reactii adverse , un tub costa 50 ron , ma poti contacta la alexandra.c_popa@yahoo.com

Mult succes :)

josephin
12-02-2008, 15:13
buna,fetelor! :)
de ceva timp tot citesc pe forum despre pastilele care ajuta la slabit si taaaare a vrea sa incerc si eu.adevarul e ca m-as putea lipsi de vreo 20 kg si nu stiu cum sa fac.apropo,am 1.80 m si 92 kg.cu care sa incep?lindaxa sau reductil?ce imi puteti spune despre constipatie,palpitatii si insomnie?ati avut probleme de genul asta?

Eu am reusit cu pastile de ceai verde , am dat jos 9 kg ti le recomand cu mare placere , in primul rand sunt naturale 100 % si nu au reactii adverse , un tub costa 50 ron , ma poti contacta la alexandra.c_popa@yahoo.com

Mult succes :)

josephin
12-02-2008, 15:18
Fetelor incercati si altceva de ex pastile chinezesti sau capsule de ceai verde, naturale 100 %, fara reactii adverse , vi le recomand cu caldura, eu am sabit 7 kg iar prietenul meu 9 kg , ma multe detalii alexandra.c_popa@yahoo.com


Voi alegeti

Mult succes

red label
13-02-2008, 00:21
De ce nu incercati capsulele chinezesti. Sunt facute doar din plante si fructe, nu contin nimic chimic si dau rezultate sigure. Sunt chiar indicate la obezitatea refractara. La 1,72 h am avut 77 kg, acum am 66 si nu mai iau de o luna de zile, nu m-am mai ingrasat ci din contra am mai slabit 1 kg. Exista doar cateva mici secrete ce trebuie respectate. Mai am inca o duzina de pritene care au slabit. Nu au efecte adverse. Containdicatii obisnuite: tinerii sub 16 ani, femeile gravide, boli inima, rinichi, tensiune. Cine doreste detalii sau vrea sa le procure sa-mi scrie la id superslimming pe yahoo sau aici in PM.

Succes la slabit


superslim nu prea folosesc skipeul,mersi ptr sfat..ce sa zic ...am pornit pe un drum si merg inainte.Makr o luna sa vad rezultatele,efectele secundare...Iau lindaxa de 6 zile..Efecte pozitive:diminuarea apetitului.Nu mai simt nici macar nevoia aia necontrolata,mentala de a manca. Recunosc ca am trisat cu un croissant(asta pentru ca in casa inca am destule dulciuri :cry: ) dar comparativ cu poftele mele nebune dinainte,eu zic ca e o realizare.
Efecte secundare:in primele 2-4 zile de tratament am simtit palpitatii si poate un puls mai accelerat la nivelul arterei carotide.Posibil ca si stresul,noptile nedormite,fumatul sa aiba un aport la aceste simptome.
Ce sa va zic fetelor...poate slabim noi...dar cum ne vom intretine apoi?IMI vine sa :cry: cand ma gandesc k sportul trebuie sa faca parte din stilul nostru de viatza.

red label
13-02-2008, 00:37
Fetelor nu va lasati induse in eroare :sunt 100% naturale-deci NU sunt efecte negative!
Orice medicament are si efecte negative,nu le resimtim noi,dar ele exista!
Nici macar consumul exagerat de un anumit fel de ceai nu e benefic.
[/b]

red label
13-02-2008, 00:47
te superi daca te intreb ce firma le produce? vreau sa citesc si eu mai multe pe net despre minunatiile astea....
ma intereseaza si "partea proasta"...efecte adverse si chestii de genul asta...

Iohana,tu iei pastile?Daca da,de care?

anca1102
13-02-2008, 00:56
Fetelor nu va lasati induse in eroare :sunt 100% naturale-deci NU sunt efecte negative!
Orice medicament are si efecte negative,nu le resimtim noi,dar ele exista!
Nici macar consumul exagerat de un anumit fel de ceai nu e benefic.
[/b]
acum pana si aerul are efecte negative :roll:

red label
13-02-2008, 01:05
Ce sa va zic fetelor...poate slabim noi...dar cum ne vom intretine apoi?IMI vine sa :cry: cand ma gandesc k sportul trebuie sa faca parte din stilul nostru de viatza.
cu timpul stomacul isi va reduce volumul si va fi mai usor atunci cand inchei cura sa te mentii...
si cred ca cel mai bun stimulent ca sa te mentii e o poza cu "before" pe usa frigiderului...asta ca sa-ti aminteasca de ...stiti voi mai bine :oops:[/quote]


Daaaa,AI DREPTATE :si aerul are efecte negative,cred k pana si el NE INGRASA :))

O sa pun pe frigider o poza cu vreun mascul feroce...

anca1102
13-02-2008, 01:08
offff....mesajul asta mi-a dat batai de cap :lol:

red label
13-02-2008, 01:12
Pai nu crezi ca ar fii mai motivant?? 8) :lol:
Numai k trebuie sa am o poza ceva si in portofel...astfel. knd il deschid la magazin sa nu uit...

anca1102
13-02-2008, 01:17
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sincera sa fiu m-am cam ferit de poze in perioada mea :oops:
dar...am o poza la care ma mai uit din cand in cand :shock: si sa stii ca are ceva efecte :lol:
am ascuns-o in calculator sa n-o mai vada si altii :oops:

red label
13-02-2008, 01:59
ANCA,dar slabind atat,cum iti simti pielea,sanii??
oare sunt de folos exercitiile ptr intarirea sanilor?Mi-e teama k mi se vor lasa daca as slabi...pana acum sunt km afectati de curele de slabire anterioare.

anca1102
13-02-2008, 02:12
ce-i drept cu sanii e cam jale, am obsercat pe 11 de ziua mea cand am imbracat o bluzita mai subtire de disco...adica au scazut infiorator :oops: dar oricum aveam de unde si inca mai am :lol:
si daca se lasa e pt ca am fost copil prost si am facut toples vreo 5 ani la rand...
acum folosesc balsam cu bitter suedez pt piele, e f bun pt vergeturi, eu nu am avut pana acum dar dupa ultima slabire am obs niste dungulite movii pe aripioare care s-au mai estompat dupa 4 folosiri...

iohana
13-02-2008, 16:33
nu, nu ma supar, nu am de ce. si nu , nu iau pastile. cochetam si eu cu ideea in urma cu cateva luni bune, dar am zis pas....
insa consider ca daca oferiti niste alternative, niste date despre anumite produse acestea trebuie sa fie complete pt cei interesati. daca peste cateva luni intra cineva aici, in speranta ca va gasi pastila minune si voi nu veti mai urmari subiectul ca sa dati raspunsurile, consider ca este normal si de bun simt sa aiba toate datele, si cat mai corect postate. efecte negative/pozitive, firma producatoare, mod de administrare, pret, numai de pastile, denumire, etc. in orice caz, eu personal daca as hotara sa iau pastile le-as lua numai daca mi-au fost recomandate de un medic. in cazul in care, iar teoretic spun, mi-ar trece prin cap sa iau pastile minune, nu m-as baza pe ceea ce imi spun niste persoane pana la urma necunoscute, as incerca sa caut mai multe date despre firma, despre medicamentul in sine, etc.nu vreau sa jignesc, fetele de pe forum sunt de un real ajutor, multe dintre ele sunt fete de nota 20 , dar tot timpul s-au mai infiltrat si persoane "bine voitoare" care prezentau ba carti minune, ba programe minune de slabit, ba pastile si prafuri, si incheiau prin "ma puteti contacta la ... pt a le procura". aceasta fraz poate face sa se piarda toata increderea pe care ati castigat-o cand v-ati prezentat povestea de succes de altfel cu pierderea kg.
sper ca nu am fost inteleasa gresit, nu am nimic cu nimeni, e alegerea fiecaruia ce face si pe ce cai, insa tin sa mai spun o data desi ma repet, e de bun simt si de ajutor pt cele interesate o descriere completa si corecta

iohana
13-02-2008, 16:35
am cam intarziat cu raspunsul pt red label,dar imi disparuse subietul de la urmarite.
cred ca e zona crepusculara aici , dispar subiectele de la urmarite intr-o veselie :evil:

anca1102
13-02-2008, 18:25
am cam intarziat cu raspunsul pt red label,dar imi disparuse subietul de la urmarite.
cred ca e zona crepusculara aici , dispar subiectele de la urmarite intr-o veselie :evil:
eu una le caut direct pe forum...ca oricum ma anunta prea tarziu... :roll:

iohana
13-02-2008, 19:43
de anuntat tarziu, e adevarat...dar totusi...mailul il primeam intradevar mai tarziu, de obicei dupa 5-10 min din cate am observat, dar steluta aceea imi aparea imediat...
aveam vreo 2 pagini de subiecte urmarite, iar acum mai am vreo 5...

red label
14-02-2008, 13:50
Join me in the Phentermine (http://www.phenforum.com/) support group!
http://www.phenforum.com/ticker/img,38,71,0,kg,68,68,58,/weight.png
(http://www.phenforum.com/ticker/)

superslim
15-02-2008, 23:22
te superi daca te intreb ce firma le produce? vreau sa citesc si eu mai multe pe net despre minunatiile astea....
ma intereseaza si "partea proasta"...efecte adverse si chestii de genul asta...

Ceau,

Scuze de raspunsul intarziat, am fost plecata din oras. Daca imi dai un mail iti pot trimite toate detaliile despre produs.

O seara faina

josephin
16-02-2008, 20:51
De ce nu incercati capsulele chinezesti. Sunt facute doar din plante si fructe, nu contin nimic chimic si dau rezultate sigure. Sunt chiar indicate la obezitatea refractara. La 1,72 h am avut 77 kg, acum am 66 si nu mai iau de o luna de zile, nu m-am mai ingrasat ci din contra am mai slabit 1 kg. Exista doar cateva mici secrete ce trebuie respectate. Mai am inca o duzina de pritene care au slabit. Nu au efecte adverse. Containdicatii obisnuite: tinerii sub 16 ani, femeile gravide, boli inima, rinichi, tensiune. Cine doreste detalii sau vrea sa le procure sa-mi scrie la id superslimming pe yahoo sau aici in PM.

Succes la slabit

Ti le pot face rost la mai putin de jumatate de pret , astept un semn de la tine pe alexandra.c_popa@yahoo.com

Te pup

josephin
16-02-2008, 21:05
te superi daca te intreb ce firma le produce? vreau sa citesc si eu mai multe pe net despre minunatiile astea....
ma intereseaza si "partea proasta"...efecte adverse si chestii de genul asta...

Iohana,tu iei pastile?Daca da,de care?

Iti recomand cu caldura pastile de ceai verde , daca esti interesata ID alexandra.c_popa@yahoo.com

Pupici

iohana
16-02-2008, 21:40
te superi daca te intreb ce firma le produce? vreau sa citesc si eu mai multe pe net despre minunatiile astea....
ma intereseaza si "partea proasta"...efecte adverse si chestii de genul asta...

Iohana,tu iei pastile?Daca da,de care?

Iti recomand cu caldura pastile de ceai verde , daca esti interesata ID alexandra.c_popa@yahoo.com

Pupici


sunt total impotriva pastilelor, insa am o curiozitate, ce contin aceste pastile pe langa extraxtul de ceai verde? alte substante minune, chiar daca sunt naturale? poti sa imi spui asta te rog. si inca o data daca poti la ce pret sunt...

red label
17-02-2008, 03:01
Josephin,eu iau de 10 zile LINDAXA.Am apelat la 'extrema' asta pentru ca am mai incercat pastile 'naturiste' DAR fara efect.
Eu personal am luat Garcinia cu Crom.DEGEABA.
Am decis sa nu mai incerc atatea pastile naturiste,pana la urma si ele dauneaza.
Lindaxa inhiba centrii foamei..problema mea asta este:mancatul excesiv.
Am gandit de o suta de ori si le-am cumparat O DATA.
Am ezitat dar am ajuns la concluzia k 2-3 luni pot sa aduc organismului inca un shoc.Vrem sa fim sanatosi dar pana si natura e un impediment:poluare,fructe-legume crescute intr-un pamant contaminat,mergem in locuri pline de fum de tigara...
Consider ca in 21 de ani in care am mancat tot ce am vrut si toate prostiile am adus organismului si mintii un SHOC mult mai mare decat ii aduc acum in 2-3 luni de CHIMICALE.
Mor oameni de cancer pulmonar care n-au fumat in viata lor,sunt atatia care fac cancer de piele FARA sa fi fost vreodata la solar.Acum priviti lucrurile si din perspectiva celor care fac abuz si sunt SANATOSI.
Toti oamenii avem in noi gena oncogena,gena cancerigena,doar ca ea este reprimata de sistemul nostru imunitar.
Asa e si cu pastilele oarecum.

red label
17-02-2008, 03:22
Si daca pana acum ati mai avut tentative esuate,ati mai trisat-avand apoi mustrari de constiinta,sa nu uitati niciodata:
uneori trebuie sa pierzi o lupta,pentru a castiga mai apoi un RAZBOI!!!!

aadelinne
17-02-2008, 10:30
buna fetelor...am citit si eu toate comentariile in legatura cu lindaxa...din cate am obs toate sunteti multumite de el..as incerca si eu doar k eu nu am facut niciodata nicio analiza...nici la sange nici la altceva...eu am 1.57 si 75 kg...am incercat cu diete dar nimic....cum sa fac?

red label
17-02-2008, 13:18
aadeline,sunt foarte multe contraindicatii la ele.
In principiu sa nu ai probleme cu inima,rinichii,ficatul.
Sincer nici eu n am facut analize si vad k le tolereaza bine organismul.Dar ca sa le iei ai nevoie de reteta,nu se dau fara.
Daca esti pofticioasa si cauza ingrasatului este mancarea,atunci poti sa incerci.Dar gandeste te bine.Ele doar iti taie pofta de mancare,trebuie sa urmezi si o dieta pentru a slabi.

josephin
17-02-2008, 18:54
te superi daca te intreb ce firma le produce? vreau sa citesc si eu mai multe pe net despre minunatiile astea....
ma intereseaza si "partea proasta"...efecte adverse si chestii de genul asta...

Iohana,tu iei pastile?Daca da,de care?

Iti recomand cu caldura pastile de ceai verde , daca esti interesata ID alexandra.c_popa@yahoo.com

Pupici


sunt total impotriva pastilelor, insa am o curiozitate, ce contin aceste pastile pe langa extraxtul de ceai verde? alte substante minune, chiar daca sunt naturale? poti sa imi spui asta te rog. si inca o data daca poti la ce pret sunt...


Buna !

Cam despre aceste pastile vorbesc :

YOUTHFUL ISLAND sau GREEN TEA ESSENCE
Aceste pastile naturale 100 % PE BAZA DE CEAI VERDE sunt produse in China – Beijing sub licenta LTD , CO .

Este fabricat din plante naturale chinezesti si anume : esenta de ceai verde, panax salbatic, cafea neagra, fructe de gherghin, s.a.
Functiile sale sunt : reglarea sistemului endocrin, echilibrarea metabolismului corpulu, redizolvarea si topirea grasimilor , eliminarea toxinelor , ceaiul verde are rolul si de a incetinii imbatranirea .

Acest produs nu contne substante chimice, E-uri, toxine .
NU ARE EFECTE SECUNDARE natural 100 % .
Cu ajutorul acestui amestec de plante se pierde in greutate intre 7 – 13 kg in prima faza a tratamentului ( 30 de zile ) dupa care in fuctie de organism si kg pana la inca 5 kg pe parcursul a inca 15 – 20 zile .

Neindicat : pentru gravide, persoane cu varsta mai mica de 20 ani, bolnavii de inima , bali cronice si acute .

Mod de administrare : pentru a slabi intre 3 – 7 kg se recomanda a se lua 4 capsule de 3 ori pe zi inainte cu o ora de fiecare masa .
pentru a slabi intre 7 – 10 kg se recomanda a se lua 5 capsule de 3 ori pe zi inainte cu o ora de fiecare masa .

Atentie : reduceti consumul de pastile cu cate o pastila treptat dupa atingerea greutatii dorite .

Depozitare : la loc uscat, intunecos si racoros .

Pupici

iohana
17-02-2008, 23:27
sti de ce te-am intrebat ce mai contin? pt ca nu inteleg care ar fi motivul pretului mult mai mare decat al produselor existente in farmacii...se gasesc si acolo ceaiuri chinezesti si pastile de ceai verde...sti care e pretul in jur de 10 ron/cutie... si atunci, care e diferenta. imi vei spune ca sunt mai bune sunt mai nu stiu cum....dar in compozitie au ACELASI LUCRU

aadelinne
18-02-2008, 05:29
buna red label.multu pt raspuns...eu de anul trecut am inceput sa'mi fac griji pt greutatea mea.pana cum nu era preocupata insa am ajuns intr;un punct in care nu suport nici sa ma mai vad in oglinda...cei din jur imi spun k am mai slabit..si vad si eu la haine k mi'a largi..in special pantalonii..insa pe cantar nu'mi arata foarte mult...si eu mancare mananc foarte putin.mananc cereale integrale de obicei la amiaza..si seara o supa ..iar dupa 6 nimic...mi;e greu la scoala k am ore de dimineata de la 7 pana la 2...atunci incerc sa mananc un iaurt si niste fructe desi e cam greu...si fac si sport de 3 ori pe sapt merg la sala..si am si acasa o bicicleta.probabil prin iunie voi avea banchetul de cl 12 si vreau sa arat bine...e adevarat k am multe kg de dat jos insa vreau sa ma ambitionez si sa reusesc...cu vointa si putin sprijin moral sper sa reusesc...bafta

red label
18-02-2008, 14:42
aadelinne,uneori drumul pe care vrem sa-l urmam e plin de piedici,iar in jurul nostru adesea intalnim mai multi spini decat flori.
O sa reusesti sa fii diamant la banchet daca iti doresti asta cu adevarat si daca lupti ptr tzelul tau.
In fond,cand vrei sa slabesti trebuie sa ai o MOTIVATIE puternica pe care vad k tu o ai.
Daca te decizi sa iei lindaxa,noi suntem alaturi de tine,totusi daca ai vointa si fara pastile e mai bine sa nu le ei.
Incearca sa mananci 5-6 mese pe zi,cat mai natural,cat mai putin.Totusi da-i organismului vitaminele necesare!
O sa reusesti!

oana2007
18-02-2008, 14:55
sunt noua pe forum si vreau sa ma alaturi voua. azi recunosc ca am mancat 4 sarmale, stiu ca am gresit dar imi era foame, iar lucrurile au inceput sa stea cam stramt pe mine. ce sa fac, cu ce sa incep. aaa, si de cantarit imi este frica, macar sa treaca o saptamana de cura si pe urma ma sui pa cantar :oops:

MA PRIMITI SI PE MINE??? :?: SAU SA-MI RECOMANDATI UN TOPIC IN CARE SUNT M MULTE FETE. VA MULTUMESC!

aadelinne
18-02-2008, 15:25
buna red label...multumesc pt sprijin...nici nu ai idee cat de incantata sunt k cineva e alaturi de mine...daca nu familia macar prietenii...din pacate am multe probleme acasa si de multe ori imi vine sa mor nu altceva...si m'am decis sa ma schimb...in special la aspectul fizic...conteaza foarte mult pt mine...la mancare nu sunt pofticioasa...aveam un viciu inainte ...eram fan junk food dar am reusit sa ma las..dulciurile nu prea imi plac..in schimb beau foarte multa cafea 3 in 1...si beau cate 2-3 pe zi..e cam mult mai ales k au si lapte...la asta imi este cel mai greu sa renunt...cred k am sa incerc si eu pastilele...dar nu stiu de care sa iau..de 10 mg sau 15 mg?>..bafta la toate

red label
18-02-2008, 16:47
Aadelinne,daca incepi ia de 10 mg.
Vaaaaii eu sunt DISPERATA dupa cafea,si eu beam inainte 3 in 1 la greu...Am renuntat insa pentru ca are zahar si lapte.Combinatia asta cafea-lapte nu e buna,nu stiu sa ti dau o explicatie concreta dar am auzit din mai multe parti.Acum beau cafea cu zaharina(nu e prea buna pentru inima dar macar nu e zahar),iar daca sunt acasa si mi-e lene sa mi fac cafea,fac un ness (nici asta nu e bun pentru inima).
In legatura cu celelalte probleme,ce pot sa-ti zic,e greu dar gandeste te ca mai devreme sau mai tarziu TOTI vom avea greutati mai mari/mai mici in viata.Tu concentreaza te asupra ta,asupra visurilor si ambitiilor tale.
Si eu ma bucur ca am cu cine discuta!Tinem legatura!

red label
18-02-2008, 16:51
Cum sa nu te primim Oana2007! Si ce daca ai mancat 4 sarmale o data?Eu mancam inainte si 10 o data!Important este sa incerci de acum incolo sa fii echilibrata si sa ti impui un mod de viata pe care sa l poti urma!
Cum am mai zis,uneori pierzi o lupta pentru a putea castiga o batalie!
Cu putina ambitie poti!

lily15
18-02-2008, 21:40
salut , imi cer scuze daca s-a mai raspuns, dar pt lindaxa tb reteta??? nu stiu cum sa fac , sa procur medicamentul , deoarece medicul de familie nu ma considera grasa si nu cred ca as putea-o convinge vreodata sa mi elibereze vreo reteta...m-ati putea ajuta??

red label
18-02-2008, 22:19
salut , imi cer scuze daca s-a mai raspuns, dar pt lindaxa tb reteta??? nu stiu cum sa fac , sa procur medicamentul , deoarece medicul de familie nu ma considera grasa si nu cred ca as putea-o convinge vreodata sa mi elibereze vreo reteta...m-ati putea ajuta??
da,trebuie reteta.Poate gasesti vreo framacie care sa nu-ti ceara reteta.

red label
18-02-2008, 22:20
*farmacie

lily15
19-02-2008, 20:59
ok multumesc red label

magda19
20-02-2008, 02:50
...am uitat sa zic ca nu gasesc Lindaxa in farmacii, nu mai au pe stoc, si caut de cateva zile...asa ca azi l-am trimis pe prietenul meu la farmacie ca sa-mi faca comanda...peste cateva zile reiau tratamentul...abia astept...mai ales ca mi s-a schimbat alintul :) de la balenutza la scobitoare :) sunt sigura ca intelegeti ceea ce simt eu acum ;) Va pwp...

si eu sunt interesanta de lindaxa numai k am dat un search pe net si nu am gasit mare lucru decat comentariile voastre.cat costa mai exact si de unde il iau?k am intrebat la 2 farmacii si miau sp k nu au. eu mai trebuie sa slabesc vreo 20 kg si nu o sa reusesc pana la vara numai cu regim disociat.

red label
20-02-2008, 03:42
...am uitat sa zic ca nu gasesc Lindaxa in farmacii, nu mai au pe stoc, si caut de cateva zile...asa ca azi l-am trimis pe prietenul meu la farmacie ca sa-mi faca comanda...peste cateva zile reiau tratamentul...abia astept...mai ales ca mi s-a schimbat alintul :) de la balenutza la scobitoare :) sunt sigura ca intelegeti ceea ce simt eu acum ;) Va pwp...

si eu sunt interesanta de lindaxa numai k am dat un search pe net si nu am gasit mare lucru decat comentariile voastre.cat costa mai exact si de unde il iau?k am intrebat la 2 farmacii si miau sp k nu au. eu mai trebuie sa slabesc vreo 20 kg si nu o sa reusesc pana la vara numai cu regim disociat.


Eu am dat pe lindaxa de 10mg 600.ooo iar cel de 15 mg e 800.000.Reductil de 10mg e 800.000. Multe contraindicatii,in principal sa nu ai afectiuni cardiace,renale,hepatice.Sa nu fii hipertensiva.
Reactii adverse:palpitatii,HTA,insomnii,senzatie de sete,constipatie...cam astea`s mai frecvente...acum depinde de organism.
Dupa parerea mea cu un regim disociat se slabeste mult dar pe o perioada lunga dereglezi organismul.Eu personal as opta ptr o dieta disociata pe mese,5-6 mese pe zi la un interval de 2-3 ore intre ele.
Orice ai alege,eu iti doresc succes in lupta asta pe care o purtam cu kg,multa ambitie si puterea de a-ti realiza visul!

anca1102
20-02-2008, 04:02
...am uitat sa zic ca nu gasesc Lindaxa in farmacii, nu mai au pe stoc, si caut de cateva zile...asa ca azi l-am trimis pe prietenul meu la farmacie ca sa-mi faca comanda...peste cateva zile reiau tratamentul...abia astept...mai ales ca mi s-a schimbat alintul :) de la balenutza la scobitoare :) sunt sigura ca intelegeti ceea ce simt eu acum ;) Va pwp...

si eu sunt interesanta de lindaxa numai k am dat un search pe net si nu am gasit mare lucru decat comentariile voastre.cat costa mai exact si de unde il iau?k am intrebat la 2 farmacii si miau sp k nu au. eu mai trebuie sa slabesc vreo 20 kg si nu o sa reusesc pana la vara numai cu regim disociat.


Eu am dat pe lindaxa de 10mg 600.ooo iar cel de 15 mg e 800.000.Reductil de 10mg e 800.000. Multe contraindicatii,in principal sa nu ai afectiuni cardiace,renale,hepatice.Sa nu fii hipertensiva.
Reactii adverse:palpitatii,HTA,insomnii,senzatie de sete,constipatie...cam astea`s mai frecvente...acum depinde de organism.
Dupa parerea mea cu un regim disociat se slabeste mult dar pe o perioada lunga dereglezi organismul.Eu personal as opta ptr o dieta disociata pe mese,5-6 mese pe zi la un interval de 2-3 ore intre ele.
Orice ai alege,eu iti doresc succes in lupta asta pe care o purtam cu kg,multa ambitie si puterea de a-ti realiza visul!
eu iti recomand reductilul in loc de lindaxa mai ales ca vrei sa dai jos 20 kg...
vb din proprie experienta...
poop si spor la slabit

aadelinne
20-02-2008, 07:30
buna fetelor..bn venit la cele noi:*...vreau sa'ti multumesc red label pt sprijin...imi prinde foarte bine..scuze de intarziere dar am fost plecata din judet...am vazut k cineva scria k e mai bun reductilul...nu stiu ce sa fac..reductilul tot pe baza de reteta se elibereaza?..k daca e asa..nu cred k medicul meu de familie mi'ar da..si eu vreau sa dau jos cam15-20kg...mai ales k sunt mica de statura..chestia asta ma deranjeaza cel mai tare...ce ma sfatuiti sa iau?..lindaxa sau reductil?

anca1102
20-02-2008, 12:05
pt cele care au de slabit multe kg e mai bun reductilul pt ca e mult mai concentrat...
lindaxa e cam apa de ploaie pe langa reductil...nu-i chiar atat de eficient...
am luat si eu 1 luna lindaxa dar trebuia sa o iau dupa 12 la amiaza ca sa nu mi se faca foame seara...
acum fiecare face ce vrea...
poop si spor la slabit

red label
20-02-2008, 13:15
Eu ma bucur aadeline,ca si eu sunt la dieta .si makr asa ne mai sprijinim reciproc.Eu chiar nu stiu care e mai bun dintre cele 2 produse..Eu sunt foarte multumita de lindaxa,de cand il iau n-am simtit niciodata FOAME...il iau pe la 11-12 ziua knd ma scol si pana la 4 dimineatza knd adorm n-am probleme.
Eu dak trisez o fac ptr k toata viata am fost o pofticioasa.

anca1102
20-02-2008, 16:02
tu ai plecat de la 68 de kg si iei pastila la amiaza :lol: de asta nu simti foamea...
dacaq incepeai de pe la 80 si ceva ca mine si luai pastila la 7-8 atunci era altceva :wink:

red label
20-02-2008, 16:24
tu ai plecat de la 68 de kg si iei pastila la amiaza :lol: de asta nu simti foamea...
dacaq incepeai de pe la 80 si ceva ca mine si luai pastila la 7-8 atunci era altceva :wink:

Probabil,ce pot sa zic...de luni incepe scoala si voi vedea.Ma gandesc k dk o iau la 7,merg o ora jumate pe jos pe zi intr-un ritm alert...ca asta e viata studentului :evil: ajung pe la 4-5 acasa terminata psihic,fizic si moral ,mai fac una alta prin casa...si la 22 pic rupta.Nu stiu sincer dk mai o sa mi arda de mancare..

anca1102
20-02-2008, 16:28
daca o sa observi ca ti se face foame mai tarziu spre seara at ai putea sa incerci sa iei pastila pe la amiaza cand esti la ore...
eu asa am rezolvat situatia... :wink:

red label
20-02-2008, 16:34
daca o sa observi ca ti se face foame mai tarziu spre seara at ai putea sa incerci sa iei pastila pe la amiaza cand esti la ore...
eu asa am rezolvat situatia... :wink:

ms ptr sfat!Mie nu de asta mi-e frika...de putine ori am mancat de foame,trebuie sa invat sa mi controlez poftele in schimb.
O sa fac tot posibilul...altii au reusit sa piarda 20-30 kg si eu ptr 10-12 kg n-am fost in stare sa fac nimic in anii astia..

anca1102
20-02-2008, 16:38
:lol: esti comica...
eu cat am luat reductil nu am avut nici un fel de pofta...putea sa-mi treaca pe sub nas cu absolut orice bunatati, ca n-aveam nici o pofta...
acum ca am renuntat la pastile ma mai ia asa dorul pe la ore tarzii, dar nu ma las...mananc repede un fruct si ma gandesc la altceva :lol:

red label
20-02-2008, 16:50
:lol: esti comica...
eu cat am luat reductil nu am avut nici un fel de pofta...putea sa-mi treaca pe sub nas cu absolut orice bunatati, ca n-aveam nici o pofta...
acum ca am renuntat la pastile ma mai ia asa dorul pe la ore tarzii, dar nu ma las...mananc repede un fruct si ma gandesc la altceva :lol:

Da,pana la urma nu ma fac ele pe mine ...

anca1102
20-02-2008, 17:07
:lol: esti comica...
eu cat am luat reductil nu am avut nici un fel de pofta...putea sa-mi treaca pe sub nas cu absolut orice bunatati, ca n-aveam nici o pofta...
acum ca am renuntat la pastile ma mai ia asa dorul pe la ore tarzii, dar nu ma las...mananc repede un fruct si ma gandesc la altceva :lol:

Da,pana la urma nu ma fac ele pe mine ...
ai dreptate :boxing: luptam pana la capat :bis:

rbd
20-02-2008, 17:55
buna...recunosc ca nu am timp sa citesc toate mesajele voastre si poate despre ce intreb eu acum s-a mai scris totusi am o rugaminte sa imi raspundeti daca stiti ceva...mi-am cumparat astazi de la magazinul naturist FAVISAN a incercat cineva asha ceva sa imi spuna ce efect are?am 73 de kilograme oare e bun ms anticipat

rbd
20-02-2008, 17:57
anca1102 cum ai slabit atatea kilograme?

anca1102
20-02-2008, 17:59
foloseste optiunea cauta din pagina principala si o sa gasesti toate mesajele ce contin cuvantul respectiv :wink:
eu nu stiu ce sa-ti zic pt ca n-am folosit :roll:

aadelinne
20-02-2008, 19:26
buna fetele...maine merg sa'mi iau si eu cred k reductil:d...vreau sa slabesc si sa arat bine...insa nu stiu nici eu cum sa le iau..cu scoala n u prea ma impac...eu seara nu mananc...dupa 6...m'am obisnuit de ceva vreme sa nu mananc...sper sa ma tina cat mai mult...bafta la toate...

lily15
20-02-2008, 20:34
aadeline,ai reteta pt reductil??? daca nu , imi poti spune cum faci rost de el ..sau farmacia printr un msj privat? multumesc, bafta

lily15
20-02-2008, 20:41
red label ..imi poti trimite te rog un mesaj privat cu farmacia de unde iti iei tu lindaxa?? am nevoie neaparata de pastile si nu stiu cum sa fac ..multumesc si bafta la slabit

red label
20-02-2008, 21:16
red label ..imi poti trimite te rog un mesaj privat cu farmacia de unde iti iei tu lindaxa?? am nevoie neaparata de pastile si nu stiu cum sa fac ..multumesc si bafta la slabit

ti-am trimis Mesaj Privat,sper k l ai primit.

lily15
20-02-2008, 22:43
nu l-am primit si nici nu pot trimite..nu stiu dc ..imi da eroare. iti multumesc mult pt ajutor, daca resusesti sa mi mai trimit o data. daca nu te deranjez .
multumesc
bafta la slabit

red label
20-02-2008, 22:57
nu l-am primit si nici nu pot trimite..nu stiu dc ..imi da eroare. iti multumesc mult pt ajutor, daca resusesti sa mi mai trimit o data. daca nu te deranjez .
multumesc
bafta la slabit


Din ce oras esti?K dk nu suntem din acelasi oras n are rost sa ti mai scriu.Oricum l am luat cu reteta.

aadelinne
20-02-2008, 23:02
buna lily,,,eu sunt din suceava..si nu am reteta pt reductil..dar sper sa gasesc si fara..doamne ajuta:P...iti spun maine dc reusesc sa'l iau:D...eu ma rog sa'l pot lua...kiar vreau sa incerc pastilele astea...mereu am fost impotriva pastileleor pt astfel de lucruri...dar acum sunt in pragul disperarii as putea spune...de asta m'am decis sa iau...

lily15
20-02-2008, 23:19
sunt din bucuresti..
incep sa pierd orice speranta

mariana1977
20-02-2008, 23:37
buna tuturor.....eu nu am mai intrat pe forum dar am citit tot ce se discuta.....de data asta mi-am zis ca trebuie sa impartasesc bucuria mea cu voi.....eu una am gasit solutia pt a pierde kg si chiar mai simplu decat am crezut.....o pastila dimineata si in 1 luna am pierut 10.5 kg....

lily15
20-02-2008, 23:50
iar acea pastila este??

red label
21-02-2008, 00:29
Fetelor,nu stiu ce sa va zic,poate aveti noroc si gasiti vreo farmacie sa dea si fara reteta.Nu va pierdeti speranta!!!!!!!
Si daca aveti de dat mai multe kg jos aveti multa rabdare!!!!Nu e bine sa dati jos prea multe kg intr o luna.Incet dar sigur!Cu pasi maruntzi spre un viitor maretz!

aadelinne
21-02-2008, 08:18
buna fetele...intreb si eu ..care e acea psstila minune cu care ai pierdut 10 kg intr'o luna?..mie personal mi se pare exagerat de mult..nu conteaza cum le'ai dat jos insa 10 kg pe luna este mult...din miile de articole pe care le;am citit in toate am vazut k nu este indicat sa slabesti mai mult de 4-5kg pe luna..stiu k pare putin insa trebuie sa ai grija de sanatatea ta in primul rand...eu cred k la baza oricarei diete sta in primul rand vointa...k dc nu ai vointa degeaba incerci...eu sper sa reusim toate sa ne atingem telul :lol: ....daca mai aveti ceva vesti despre pastile spuneti'mi si mie..

alyynna21
21-02-2008, 08:48
buna fetele...intreb si eu ..care e acea psstila minune cu care ai pierdut 10 kg intr'o luna?..mie personal mi se pare exagerat de mult..nu conteaza cum le'ai dat jos insa 10 kg pe luna este mult...din miile de articole pe care le;am citit in toate am vazut k nu este indicat sa slabesti mai mult de 4-5kg pe luna..stiu k pare putin insa trebuie sa ai grija de sanatatea ta in primul rand...eu cred k la baza oricarei diete sta in primul rand vointa...k dc nu ai vointa degeaba incerci...eu sper sa reusim toate sa ne atingem telul :lol: ....daca mai aveti ceva vesti despre pastile spuneti'mi si mie..

hai mai fetelor inca nu v-ati prins care e pastila minune?.....doar a umplut forumul de mesaje cu reclama ei la herbalshop.....ce sa-ti spun?...pastila minune de fapt se numeste vointa si rabdare(pe langa putina miscare si un pic de regim alimentar)

Mikidutza89
21-02-2008, 09:17
Eu acu am gasit site ul asta www.slimball.ro Pare interesant. Nu reuseam sa slabesc pana acum ca nu am vointa (nici tigarile nu imi taie pofta de mancare :roll: ). Poate astea merg. Ce parere aveti?

mariana1977
21-02-2008, 11:59
pastila "minune" este de pe site-ul www.herbalshop.ro
....nu inteleg de ce unele persoane trebuie sa fie carcotase......am impartasit doar experienta mea cu gandul ca ajut si alte persoane care au nevoie.....credeam ca asta se face pe forum.....pe lumea asta nu suntem obligati sa facem nimic din ce nu dorim....asa ca fiecare alege sa creada ce am scris sau nu.........eu una sunt una mi-am zis ca merita sa incerc si a meritat......asa ca un mesaj nu va obliga la nimic dar avand aceasta atitudine pierdeti.....nu e intotdeauna totul asa negru cum pare.......in primul rand aceste pastile iti provoaca o sete de nedescris.....inainte beam apa doar daca luam vreo pastila....acum am sticluta in geanta iar la birou am ajuns sa beau 3 litri si dupa cum se stie in orice dieta apa este importanta, obligatorie si nu toti o agreeaza....cu patilele astea am fost fortata.......prospectul scrie clar ca sunt pe baza de plante si pana una alta consumam zilnic produse mult mai periculoase ........cam atat......v-am pupat si aveti grija de voi...

anca1102
21-02-2008, 12:57
par interesante pastilele slim ball...nu cred ca au ceva periculos...
din cate am citit eu mai exista ceva asemanator la noi la plafar: diomfibra, doar ca nu au o capacitate de absorbtie chiar atat de mare...
dar si pretul este mai mic evident...

amy_happy
21-02-2008, 19:21
aadeline, ai reusit sa iti cumperi pastilele??
eu nu cred ca am vreo sansa..nu am nici cea mai mica idee ce sa fac...ah ..iar sunt demoralizata
bafta

aadelinne
21-02-2008, 19:41
de fapt da...k atata reclama mai fac la herbalife...in fine...am intrat azi sa'mi iau reductil...am intrat la prima farmacie care am vazut'o si mi'a zis k se da si fara reteta...am mai intrebat la una de curiozitate...si mi'a zis k trebuie...deci orice ar fi tot il pot cumpara...faza e k are multe reactii adverse..sper sa nu am probleme cu asta :?

gaby_mp
21-02-2008, 20:21
aadeline eu cunosc pe cineva care ia reductil, a slabit mult dar a beneficiat de reactiile adverse. Te sfatuiesc sa nu iei.
Dar, daca vrei neaparat, mergi la doctor. Intra pe www.reductostart.ro si cauta doctorii inscrisi in program din orasul tau, apoi mergi la o consultatie la el cu codul primit pe site la inscriere. Daca ai nevoie, iti va da reductil gratuit ;) ca si mie a vrut sa imi dea prin intermediul programului dar nu am vrut eu sa iau, ca am incercat destule prostii la viatza mea si am zis ca sanatatea e mai importanta decat cateva sunci in plus, care pana la urma cu vointa le dai jos oricum. Te pup si succes!

red label
22-02-2008, 12:47
Ma bucur k ai reusit sa iei pastilele Adeline.
Spor la slabit tuturor!

aadelinne
22-02-2008, 14:05
buna fetele....ce mai faceti?..cum stati cu slabitul?...eu una nu stiu ce'i cu mine ..nu prea mananc..adik in 3 zile am mancat doar cate un iaurt pe zi...si nu simt nevoia de foame...faza e k am mai slabit eu,,,,dar cel mai greu scap de burta...nu stiu cum sa fac...desi am slabit la burta nu se vede nimic...iar cad in depresie...

anca1102
22-02-2008, 14:19
aadeline burta scade ultima...daca vrei sa scapi de ea fa abdomene...sunt singurul remediu "natural" pt colacei...si nu dispera, fii ambitioasa...poop

red label
22-02-2008, 14:38
aadelinne, numai un iaurt/zi?Poate ar fii bine sa mananci putin mai mult ca sa eviti gastrita,ulcerul.
Sa-i asiguri organismului makr minimul de vitamine si ce-i mai trebuie.
Dupa doar 30-70 kcal/zi,pana si apa va ingrasa...
Echilibru,rabdare,vointa!

aadelinne
22-02-2008, 19:35
buna fetele...multu pt sfaturi...problema e pur si simplu nu imi este foame...adik eu pana acum care eram fan chipsuri sau pur si simplu mancam doar k nu aveam ce face...acu poti sa'mi pui in fata si un super tort si nu vreau sa gust...si azi m'am simtit cam rau...m'a durut stomacul toata ziua...va da'ti seama k nu am putut manca nimic....si cum am zisd si in alt coment eu dupa 6 nu mananc...din obisnuinta...deci dc nu mananc pana in ora 6 apoi sigur nu mai pun nimic in gura...as vrea sa gasesc un meniu asa..cu mancaruri usoare...ma puteti ajuta? :lol: cel mai greu mi'e cu scoala....k fac ore dimineata si stiu kmicul dejun e cea mai mimportanta masa a zilei...nu stiu cum sa impart toate astea...

anca1102
23-02-2008, 10:39
aadelinne... :arrow: macar un iaurt cu fructe tot poti sa mananci chiar si la scoala intr-o pauza, si nu se va uita nimeni ciudat la tine ca ai scos mancare pe banca :lol: (daca asta era problema)...
:arrow: fructe...ai sigur timp in pauza
:arrow: laptic cu ciocolata...le gasesti la cutie cu pai sub diverse titluri :wink:
cam asta mananc eu cand nu am timp de mic-dejun...
numai sa nu le amesteci ca nu te vad bine :icon_imslow:
poop si spor la slabit :flower:

aadelinne
23-02-2008, 11:20
aaa..nu mi'e de rusine...ar fi culmea...doar k uneori mi'e lene sa mai ies din scoala sa imi cumpar...k nu avem magazin in scoala...si mai ales iaurturi.am sa incerc sa ma aprovizionez cu o zi inainte...si dimineata mi'e cam greu sa mananc, knu prea imi este foame..insa am si un viciu...nici nu casc bine ochii si pun mana pe ibric sa'mi fac un 3 in 1.... :oops: ....tre sa vad cum sa scap de asta...

red label
23-02-2008, 12:26
Poti sa iti iei un baton de slabit la scoala,eu asa fac,sa incerci Q-FORM,mie imi plac foarte mult.

aadelinne
24-02-2008, 09:35
batoane de slabit?nu am mai luat niciodata din astea...am sa'mi iau ..numai sa nu aiba ciocolata..k nu prea imi place ciocolata :lol: ...in rest e ok...ma simt bine..atat sper sa reusesc sa slabesc putin si sa reduc din circumferinta taliei...m'as duce la electrostimulare cateva sedinte...am auzit numai lucruri bune despre asta...aaa..mai vroiam sa va intreb ceva...foloseste careva vreo crema pt celulita si vergeturi?...as vrea o crema buna dc stiti..nu conteaza pretul...dar sa fie eficienta..ma confrunt cu vergeturile de cand eram mai mica...nu sunt foarte vizibile insa totusi se vad..si as vrea sa'i dau un alt aspect pielii...va pup

gaby_mp
24-02-2008, 12:29
Toate batoanele de slabit sunt cu ciocolata [cel putin cele pe care le stiu eu]
Crema anticcelulitica fff buna : Supliform, de la plafar, f ieftin: cam 7ron un tub. Altele bune, dar exagerat de scumpe: cele de la Ardes. Am auzit ca si crema anticelulitica de la Avon ar fi buna.
Cand faceam eu masaj combinam Supliform cu o crema anticelulitica de la Gerovital [aia e acum vreo 40-50ron] si faceam cu ela odata [nu o zi una o zi alta] si au dat rezultate f bune.

Scuze, eu urmaresc de putin timp si am vazut ca vroiai reductil. Ti-am dat si un sfat cum sa il procuri gratuit. Am citit acum ca nu mai ai pofta de mancare, dar nu am observat nicaieri sa fi spus ca acum iei Reductil si de asta lipsa de pofta de mancare.. Poti sa ma lamuresti te rog? :oops:

red label
24-02-2008, 12:32
batoane de slabit?nu am mai luat niciodata din astea...am sa'mi iau ..numai sa nu aiba ciocolata..k nu prea imi place ciocolata :lol: ...in rest e ok...ma simt bine..atat sper sa reusesc sa slabesc putin si sa reduc din circumferinta taliei...m'as duce la electrostimulare cateva sedinte...am auzit numai lucruri bune despre asta...aaa..mai vroiam sa va intreb ceva...foloseste careva vreo crema pt celulita si vergeturi?...as vrea o crema buna dc stiti..nu conteaza pretul...dar sa fie eficienta..ma confrunt cu vergeturile de cand eram mai mica...nu sunt foarte vizibile insa totusi se vad..si as vrea sa'i dau un alt aspect pielii...va pupBatoanele d slabit sunt de mai multe feluri.
Crema anticelulitica poti sa iei de la ROC e km 1 mil,Vichy..Daca vrei poti sa te duci la un salon de remodelare corporala si sa dai comanda de la ei de vreo crema,cred ca ar fii mai bune. Nu iti recomand nimic de la avon.Eu am folosit mai multe tipuri de creme insa...rezultatul nu e miraculos. Cred ca e vorba doar de autoconstient. Mai bine ia Supliform e vreo o suta de mii cred(din asta n am avut,edar am auzit pe forum vb de ea) si ai rezolvat.
Nici electrostimularea nu face miracole,insa dupa ce mai slabesc,cam spre sfarsitul dietei am sa ma duc si eu vreo 12 sedinte minim.
Spor la slabit!

arianna_m
24-02-2008, 13:05
buna....
sunt noua pe forum....mi-ar placea sa conversam...in lupta cu kg...
eu de 2 sapt m-am apucat sa tin cura...am slabit 3 kg.

red label
24-02-2008, 13:16
buna....
sunt noua pe forum....mi-ar placea sa conversam...in lupta cu kg...
eu de 2 sapt m-am apucat sa tin cura...am slabit 3 kg.

Bine ai venit printre noi!Sporrr la slabit! :*

aadelinne
24-02-2008, 14:42
buna fetele...multu pt sfaturi...pofta de mancare imi lipseste de mai mult timp...nu cred k e din cauza pastilelor...am inceput sa le iau totusi..sper sa de a ceva rezultate...l'am luat fara reteta...am sa incerc si eu cremele pe care mi le'ati recomandat...va pup...aa...si bun venit colegei noastre :P

arianna_m
24-02-2008, 16:56
Multumesc frumos pt primire....si sa auzim de mai putine kg. :D

allyna_oana
24-02-2008, 17:00
sal!
f bun este gelul pt drenaj de la Elmiplant, eu sunt deja la al 2 lea tub si chiar se cunoaste o imbnatatire . si nici nu e scump (12 lei). :D

impa
24-02-2008, 18:26
folosesc lindaxa 10 de 45 zile, timp in care am slabit 6 kg. nu a existat pana in acest moment nici un efect negativ. cat timp pot sa folosesc lindaxa? aveti idee? exista cineva care a intrerupt pastilele? ati luat in greutate ulterior?

red label
24-02-2008, 21:31
Eu in 15 zile de Lindaxa 10 am slabit 5kg,am tinut si regim,cu mici trisari.
Habar n-am cat trebuie luat,acum depinde si de la cate kg ai pornit.
Dupa ce renunti la ele daca nu contiuni cu un mod sanatos de viata probabil k le pui la loc.
Asta e...daca ar exista pastile minune...n ar mai exista supraponderali si obezi...

gaby_mp
24-02-2008, 21:42
aadelinne te rog sa imi raspunzi la ce te-am intrebat mai sus. Multumesc.

aadelinne
24-02-2008, 21:50
buna gaby...hm...nu prea inteleg..am zis k nu am pofta de mancare de mai mult timp...dar pastilele le ia ude doar 3 zile...ink nu am avut nicio reactie adversa...daca tot nu te'am lamurit mai intreaba'ma o data.:P..poate nu am inteles eu intrebarea :oops:

gaby_mp
24-02-2008, 22:10
Ai inteles. Aici ai scris ca nu ai pofta de mancare si am banuit ca probabil ai inceut sa iei poastilele si este efectul lor. Asta vroiam sa lamuresc, dar acum am inteles ca pur si simplu tu nu mai aveai pofta de mancare, nu luai inca pastilele.
Eu pentru asta am inteles ca e reductilul, pentru a micsora pofta de mancare, de asta intrebam.
Multumesc si bafta!

impa
24-02-2008, 22:19
Eu in 15 zile de Lindaxa 10 am slabit 5kg,am tinut si regim,cu mici trisari.
Habar n-am cat trebuie luat,acum depinde si de la cate kg ai pornit.
Dupa ce renunti la ele daca nu contiuni cu un mod sanatos de viata probabil k le pui la loc.
Asta e...daca ar exista pastile minune...n ar mai exista supraponderali si obezi...

10q pt raspuns, pe mine ma interesa cineva care a terminat de luat pastile :)
eu nu am tinut absolut deloc regim, nu am facut sport, dar nici nu ma plang de rezultat
am pornit d l 77kg

aadelinne
24-02-2008, 22:23
aaa...bine k m'ai inteles acu..ma gandeam k is mai grea de cap eu:P...

lily15
24-02-2008, 22:24
gaby ..daca esti din bucuresti ..imi poti spune si mie cum pot face rost de lindaxa fara reteta...mesaj privat, sau oricine a reusit, macara farmacia.
multumesc
bafta la slabit

gaby_mp
24-02-2008, 22:25
Nu-nu, probabil nu m-am exprimat eu destul de clar. :hug:

lily15
24-02-2008, 22:34
ok , imi cer scuze

impa
24-02-2008, 22:41
gaby ..daca esti din bucuresti ..imi poti spune si mie cum pot face rost de lindaxa fara reteta...mesaj privat, sau oricine a reusit, macara farmacia.
multumesc
bafta la slabit

nu stiu cum e in bucuresti, dar in craiova se elibereaza fara reteta, trebuie doar sa iti faci comanda si iti vine a 2-a zi

gaby_mp
24-02-2008, 22:50
Nu sunt din bucuresti dar nici nu am idee. Stiam doar de reductil pt ca am avut treaba cu el intamplator, de pe site-ul ala.
Succes!

red label
25-02-2008, 02:33
sper sa scap kt mai curand de INSOMNIILE ASTEA....:((
Voi nu aveti problema asta fetelor?

aadelinne
25-02-2008, 06:32
neata fetele...eu ma pregatesc sa plec la scoala si am zis intai sa intru putin pe aici...red label imi pare rau pt insomnii...:(:(..eu deocamdata nu am nimic de la pastile...nici tensiune nici insomnii...sper sa nu apara nici pe viitor..ma mai trezesc in timpul noptii dar adorm inapoi...sper sa;ti dispara insomniile...pooop si bafta

red label
25-02-2008, 12:35
neata fetele...eu ma pregatesc sa plec la scoala si am zis intai sa intru putin pe aici...red label imi pare rau pt insomnii...:(:(..eu deocamdata nu am nimic de la pastile...nici tensiune nici insomnii...sper sa nu apara nici pe viitor..ma mai trezesc in timpul noptii dar adorm inapoi...sper sa;ti dispara insomniile...pooop si bafta


Ms frumos ptr incurajari!!Sper si eu sa scap de ele k dimineata la 7 trebuie sa fiu in picioare!
Te poop si bafta tuturor!
Se pare k a km venit primavara...ohhhhhhhhhhh ....trebuia sa vina dupa ce slabeam si noi...

aadelinne
25-02-2008, 13:40
..what a beautiful sunny day :lol: ....dc as fi si mai slaba ar fi more beautiful:P:P

red label
25-02-2008, 14:19
daaa...aia ziceam si eu,dk eram mai slaba era super

anca1102
25-02-2008, 17:19
fetelor...v-au lovit asteniile de primavara??? :lol: