Saptamana viitoare as vrea sa ma vopsesc din nou.Dar...m-am gandit sa va cer ajutorul!! Imi puteti recomanda o marca de vopsea de par buna? Chiar si profesionala...nu conteaza. Vreau ceva care sa nu-mi degradeze f. tare parul.
Saptamana viitoare as vrea sa ma vopsesc din nou.Dar...m-am gandit sa va cer ajutorul!! Imi puteti recomanda o marca de vopsea de par buna? Chiar si profesionala...nu conteaza. Vreau ceva care sa nu-mi degradeze f. tare parul.
Eu tocmai m-am vopsit cu Garnier Nutrisse si mi se pare foarte buna. Nu m-a usturat pielea capului deloc, cu toate ca am stat cu vreo 15-20 minute mai mult decat era indicat in instructiuni. E putin mai scumpa decat celelalte de pe piata. Eu am dat 155000 pe un tub. Sa nu o confunzi cu Garnier Colour. Aia e altceva. Asta e cu ulei de fructe si e relariv noua.
Eu am folosit pana acum vitality`s profesional.Si vreau sa schimb marca.De Kaloss n-am auzit! Sa incerc?
e drept ca nu se ia dupa 3 spalari,se ia noaptea pe perna daca transpiri si pe gulerele hainelorOriginally Posted by trandafir_2290
![]()
ca sa nu mai vorbim de cat e de toxica pt pielea capului
![]()
a folosit cineva vopselele de par Color&Soin?
as vrea sa incerc, dar nu stiu cat sunt de grozave, asa ca daca ati folosit poate ne spuneti si noua cum vi s-au parut.
Multumesc!
Va pup!
mie garnier nu mi se pare scumpa deloc, chiar dak e nutrisse. Am incercat-o si cand eram plecata din tara si e mai deosebita decat asta de la noi, chiar are o capsula cu ulei de nu stiu ce si miroase tare frumos.
din gama L'oreal as vrea sa mai aflu care v-ati vopsit, tine mult, cum e?
Ce intelegi tu printr-o vopsea "buna"?Originally Posted by drutica
Toate vopselele contin amoniac in diferite concetratii-asta iti va degrada parul cu siguranta.Chiar si profesionala...nu conteaza. Vreau ceva care sa nu-mi degradeze f. tare parul.
Sa va mai amintesc ca tot ce punem pe piele... este absorbit de piele?Daca suntem preocupate de E-uri de ce n-am fi preocupate si de ce punem pe pielea noastra?
Vreu sa spun pt gigelu ca eu folosesc Kallos de circa 4 ani si niciodata nu am murdarit nimic de vopsea si mai ales nuanta aleasa din catalog mi-a colorat parul exact la fel. Nu fac reclama pt ca nu ma intereseaza , dar este totusi o vopsea buna , vorbesc din gama vopselelor cu preturii mai accesibile.
crede-ma ca esti prima persoana pe care o "aud" afirmand acest lucruOriginally Posted by mioarami
poate esti mai norocoasa
Bookmarks