Cum facem sa-l dezvatam de biberon? Cu ce il inlocuim?
ihihi,alex,bine-ai venit![]()
pai cum sa te dezvatam de biberon, mai alex? o sa aplicam tactici mai dure. asadar ,mami te va pacali, va pipera putin biberonul,asta este,tre's=o facem si pe-asta,dupa aia o sa=l refuzi singur! astept efectele!
buna...nu-i nevoie sa piperati biberonul...incercati sa-i spune-ti ca l-a furat cineva...copilul meu se uita la desene animate(si acum se uita)si i-am zis ca l-a furat cineva de acolo...a fost suparat cateva zile dar i-a trecut...isi mai aduce aminte cateodata si se cearta cu personajele de desene animate ...sau poti sa i-l murdaresti cu o carioca si-i spui ca e murdar si nu se poate sa i-l dai..dar nu-lpipera..s-ar putea sa nu mai vrea sa manance nimic apoi...cu rabdare si blandete vei trece usor peste asta...bafta...
Copilul tau poate bea lapte si din canuta, asa cum a putut bea si din biberon.
Recunosc ca fica-mea avea doi ani cand am renuntat la biberon si i-am spus o poveste draguta ce includea niste animalute mici cu tarnacoape care stateau pe biberon si care ii sapau dintii noaptea si ii stricau. A renuntat singura. Nici a mea nu a mai baut laptic cam o saptamana dupa care seara la cina si-a reluat obiceiul. Canita trebuie sa fie frumoasa cu vreun puiut care-i da copilului tau lapticul sau alt mutunache dragut.
Rabdare, nu mai amintesc de ea... ce ii faci unui copil fara rabdare?
Totul se rezolva cu rabdare si povesti frumoase.
Succes
PS Cunosc pe cineva care mi-a spus odata ca daca aceasta este singura cale prin care fiica sa va bea laptic ii va da biberon pana in ziua nuntii. Mi se pare deplasat.
canuta e f buna...chiar daca se murdareste...si noi ne-am murdarit cand eram mici...si apoiincet-incet invata sa manance fara sa se murdareasca
incearca sa ramai numai cu un biberon,tetina sa fie din ce in ce mai distrusa si cu orificiu mare asa incat sa nu-i mai fie comod ,o sa fie dezamagit initial si cu timpul o sa-l evite mai ales daca o sa se stropeasca si n-o sa-i placa.O sa-ti fie mai greu tie -noaptea -canita-i mai incomoda.orsicum problema este mult mai usoara decat cu OLITA....
Bookmarks