e si mostenire genetica, dar e si modul de ingrijire zilnic.
eu am 28 de ani in curand 29 pe marile ecrane

, am riduri in jurul ochilor dar sunt riduri genetice, nu sunt adanci si nici lungi. sunt riduri de expresie pe care nu le pot neutraliza cu nimic. am insa o prietena care are 23 de ani si deja i`au aparut riduri. ea face o mare gresala pt ca zilnic agreseaza zona ochilor cu tot felul de geluri de curatare si substante care usuca pielea.
e bine sa eviti zona ochilor cand te speli pe fata cu geluri sau cu sapun; e bine sa te demachiezi cu ceva specific pielii tale, sa nu folosesti creme nepotrivite. cele mai indicate sunt cremele speciale pt zona ochilor.
eu intr`un timp faceam o smecherie pe care o stiu de la mai multa lume, inclusiv matusa mea care are 83 de ani si nu are un rid. capsula de vitamine E, o intepi cu un ac si cu uleiul acela masezi pleoapele si zona din jurul ochilor. dar facuta zilnic. daca sari o seara, asta e, nu`i problema. (mentionez ca vitamina e se aplica doar noapte inainte de culcare)
daca vrei creme pt asa ceva iti recomand sa incepi cu ceva nu foarte puternic si sa te hidratezi zilnic. eu am testat crema de la nivea q10 pt ochi si e f f buna. insa imi este teama ca pt tine e prea devreme sa incepi cu creme antirid.
totusi iti recomand o perioada sa incerci numai cu vitamina e. daca nu are efect dupa o perioada de timp poti apela la creme.
Bookmarks