Buna, am si eu o intrebare...astazi am vazut pe cineva care a baut cafea cu lamaie, care este faza e doar pentru gust sau sunt si ceva efecte? Am ramas uimita am 21 de ani si nu am mai auzit asa ceva!![]()
Buna, am si eu o intrebare...astazi am vazut pe cineva care a baut cafea cu lamaie, care este faza e doar pentru gust sau sunt si ceva efecte? Am ramas uimita am 21 de ani si nu am mai auzit asa ceva!![]()
66 kg
1.80 m
sigur era cafea? poate era ceai negru...
N-am nici o problema cu cafeaua, am o problema fara cafea.
Eu am o cunostinta care a baut acest amestec, dar nu pentru gust, ci pentru efectul colagog pe care, se pare, ca il are. (nu stiu daca efectul este real sau este doar un mit ?!)
Si eu am un prieten care bea cafeaua doar daca pune si lamaie. Si la fel o beau si eu cand merg la el in vizita.
Este vorba de o alta aroma. Nu-ti imagina ca-i super acra, caci nu se toarna zeama de la o lamaie, ci doar cateva picaturi.
Dar e altceva, asa cum e cafeaua cu miere de albine, cafeaua cu rom, cafeaua cu lapte etc.
Late edit: da, acum mi-am amintit ca si matusa mea bea dimineata cafeaua cu lamaie, tocmai pentru efectul colagog. Ea zicea ca functioneaza. Eu n-am dat importanta, poate si pentru ca o beau asa destul de rar.
Speranta lui George si Cutia mea cu vise
Niciodata sa nu alergi mai repede decat poate ingerul tau sa zboare
Cand intrebi "Ce mai faci?" te opresti sa asculti raspunsul?
My Goal in life is to be as good as a person as my dog already thinks i am
Ce e cu efectul asta colagog ca habar nu am?
66 kg
1.80 m
Speranta lui George si Cutia mea cu vise
Niciodata sa nu alergi mai repede decat poate ingerul tau sa zboare
Cand intrebi "Ce mai faci?" te opresti sa asculti raspunsul?
My Goal in life is to be as good as a person as my dog already thinks i am
In concluzie e mai putin nociva cafeaua (cofeina) bauta cu lamaie (vitamina C)?!?!?
66 kg
1.80 m
Nu prea. Despre ce efect nociv al cafelei este vorba??? Eu stiu ca in afara de faptul ca are efect de crestere a tensiunii arteriale (ceea ce nu e intotdeauana rau), cafeaua distruge calciul din organism. Fata de aceste efecte, nu vad ce efect pozitiv ar avea lamaia din cafea.
Colagog inseamna ca stimuleaza eliberarea bilei, adica este benefica pentru cei care au o vezica biliara lenesa. Nu prea are legatura cu detoxifierea...
Bookmarks